Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia pert

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia pert

arkadaşlar iki gün önce kütahay afyon yolunda trafik kazası yaptım aracım suanda cekici ile afyon servise geldi serviste araç maddi hasarı yaklaşık olarak 30 bin civarı ustalık ücreti hariç çıktı. aracımın pert olma olasılığı nedir? şimdiden tşkler

Ynt: insignia pert

Öncelikle geçmiş olsun, yaralanma falan yoksa canınızı sıkmayın. Fotoğrafı göremedim ama 30.000 artı işçilik olacak kadar hasar aldıysa aracınız yüksek ihtimalle perte çıkar. Eksper karar veriyor, ulaşabilirsiniz ona yüksek ihtimalle. Perte çıksın istiyorsanız konuşun bence. Siz çıksın mı istiyorsunuz çıkmasın mı?
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

tskler cok sükür kendimizin burnu bile kanamadı foto var ama yükleme yapamadım siteye

Yorum

ben perte cıkmasını istiyorum üst tavanda hasar var airbag acılmadı tırın altına girdi ön tamponda bisi yok üst kaput radyötör hasarlı aracın iç kısmında ise ön gögüs komple değiçecek dediler ne olur bilmem artik birde pert olursa zararim olur mu acaba 2 aylık arabam sonucta

Yorum

Büyük geçmiş olsun aracınız pert e çıkar

Yorum

Öncelikle çok geçmiş olsun şu halde aracınız perte çıkar gibi duruyor.Aracınızı 0 aldıysanız kasko policenizde yeni değer klozu diye bir madde vardır.Aracın şu an bayideki güncel değerini vermek zorundalar.Aksi bir teklifi kabul etmemenizi tavsiye ediyorum.Araç ikinci else de yine değerine yakın bir miktar alırsınız her iki durumda da pert kararı sizin için daha hayırlı olacaktır. Tekrar geçmiş olsun canınızı sıkmayin.Kasko varsa sorun yok.

Yorum

birçok kasko şirketinin poliçesinde ilk yılla ilgili madde vardır. sanırım aracın yenisini veriyorlar ilk yıl araç perte çıkınca.

bence de eksper ile görüşüp pert isteyin.

MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sirius
                Öncelikle çok geçmiş olsun şu halde aracınız perte çıkar gibi duruyor.Aracınızı 0 aldıysanız kasko policenizde yeni değer klozu diye bir madde vardır.Aracın şu an bayideki güncel değerini vermek zorundalar.Aksi bir teklifi kabul etmemenizi tavsiye ediyorum.Araç ikinci else de yine değerine yakın bir miktar alırsınız her iki durumda da pert kararı sizin için daha hayırlı olacaktır. Tekrar geçmiş olsun canınızı sıkmayin.Kasko varsa sorun yok.
                Aynen öyle, poliçenizi detaylı inceleyin bence, müşteri hizmetlerini de arayıp bilgi alın ve hatta bir bilene de okutun. Bence perte çıkması sizin için daha hayırlı olur gibime geliyor. Çıkmaz da kalırsa hasarlı arabaya binmiş olacaksınız ilerde belki başka arızalar çıkacak mecburen cepten yaptıracaksınız sonra satmak isteyeceksiniz bir sürü zarar edeceksiniz falan, sıkıntı yani.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

çok tskler arkadaslar perte cıkar insallah zaten eksper yarın gelecek gibi hava sartlari uygun olursa

Yorum

http://www.directupload.net/file/d/3...vizypx_jpg.htm araçın kazalı resmi küçükte olsa biraz gözüküyor arkadaslar

Yorum

Gelmiş geçmiş olsun. Pert kararı çıkması en uygunu gibi duruyor.

Yorum

Geçmiş olsun. Perte çıkmasını isteyin, onarımı kabul etmeyin.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

çok tskler istememizle insallah olur artik ekspere kaldık şayet perte çıkarmazlarsa aracımın saşe ve kasa kısmında bükülme dahi yok tırın altına girdigimden airbaglar acılmadı o kadar suratlide vurmadim 50 yada 60 dı suratım hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda canımız sagya o bize yeter

Yorum

Cok gecmus olsun

%45-50 oranindaki masraflarda pert olur eksperin tavri cok onemli bu durumda

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

gecmıs olsun
                              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
                              X