Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Depoyu fulleyince menzil göstergesi sizde ne gösteriyor?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Depoyu fulleyince menzil göstergesi sizde ne gösteriyor?

%95 şehiriçi sürekli aynı güzergahlarda dur kalk, yokuş çıkış, trafik lambası ve kısa mesafe şeklindeki kullanım neticesinde depoyu fulleyince kalan menzil 600km. civarı gösteriyordu.
    Ancak bugün farklı bir yakıt istasyonu kullandım ve fulledim, 550km. gösterdi.
    Bu acaba o andaki kullanım şekline göre mi verilen bir ortalamadır yoksa benzinden kaynaklı bir durum mu oldu?
    Sizde durum nasıl arkadaşlar?
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Ynt: Depoyu fulleyince menzil göstergesi sizde ne gösteriyor?

Kullanım ile alakalıdır
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

kış koşullarından dolayı ortalama tüketim yükselmiştir. o nedenle menzil düşmüştür.
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Son kullanım ort. durumuna göre gösteriyor
        2015 leon fr

Yorum

Yani yakıtla ilgili bir problem yok bu durumda diyebilir miyiz?

Kullanım aynı. Sadece hava soğuması 50km farkettirebiliyorsa iyi yani alala
          @Murat

Yorum

Aslinda 1.4 lerin bu kadar yakmamasi gerek tamam araclarimiz guzel ama petrol fiyatlarina ilerde zam gelince bizi dusunen hukumetimiz daha fazla zam yapinca benzinin 6tl leri gormesi kacinilmaz 1-2 seneye sonra ne olcak peki garajlardami durucak araclar yada sokaklarda ?
            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Depo icindeki samandira sistemine gore yani icindeki lt ve eger sifirlama yapmadisaniz onceki ortalamaya gore hesap yapar

Soru su iki farkli benziciden alinan litreler aynimi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                Son kullanım ort. durumuna göre gösteriyor
                Aynen son kullanım

Yorum

Kullanım ve trafik şartları önemli faktör ama sizin değeriniz çok düşük

Yorum

Benimki genelde 750 ile 800 km arası gösteriyor.Son tuketim verisini esas alıyor.

Yorum

En son depoyla 738 km yaptım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

tam depoyla 800-900 km arasında...

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Tamami sehir icimi s disida varmi bu degerlerde.
                          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Aracım 1.4
                            Evimle işim arası 6 km.
                            Bu 6 km nin giderken 2 kmsi yokuş iniş, 3 km si düz, 1 km si de yokuş çıkış (2. vites)
                            İş çıkışı da tam tersi, yani ilk 1 km yokuş iniş, 3 km düz yol ve son 2 km. si yokuş çıkış.
                            Düz yollarda sürekli trafik ışıkları var. Şehrin tam merkezinde iş yerim. Dur kalk var sürekli.
                            Düz yolda cc açık 70km sabitli 1 km 5. viteste kullanım var.
                            Kışın şu anki havalar da dahil yolun yarısına gelinceye kadar kalorifer adam gibi de ısıtmıyor motor yeterince ısınmadığı için.
                            Bir de ben biraz agresif kullanıyorum, artık dur kalklardan daral geldiği için boş bulunca basıyorum.
                            Bu şartlarda ortala hızım 15-20km. yi yukarı geçmiyor.
                            12-13 lt. civarında yakıyor araç, ekonomik sürüşle 12ye düşürebiliyorum.
                            Yazın aynı şekilde 11-11,5lt. civarında oluyor.
                            @Murat

Yorum

Arabayı aldığımızdan beri depoyu 5 kere falan fullemişizdir.

Şehir dışı Ankara-Konya yolu (genel olarak düzlük) rekor değer 1052 kilometreydi (90 km 5. vites) (5,7l/100km(LPG))
                              Şehir içi depoyu fullediğimizi hatırlamıyorum ama ortalama olarak 9,5-10 litre/100 km arasında yaktığını hesap edersek 60/10=6x100=600km yapar.
                              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                              X