Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 insignia telefon rehberi android

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 insignia telefon rehberi android

selam dostlar

Lg g3 model telefonun rehberini bir türlü araca aktaramadım.

rehberi telefona kaydettim olmadı...

sime attım olmadı...

bluetooth bağladığımda yetkiyi veriyorum. .... telefonunuza bağlanmak rehbere erişmek çağrı kayıtlarına erişmek için izin istiyor. veriyorum. ama yine aktarmıyor

çağrı kayıtlarını araçtan görüyorum ama sadece numara olarak.

cdc 400 sanırı modeli

bir çözümü olan var mı ya da karşılaşan bu durumla?
    2009 insignia  1.6T cosmo

Ynt: 2009 insignia telefon rehberi android

Bluetoth menusunden eşleşmiş cihazlarınızı silin ve sıfırdan yeniden tanımlayın çözüm olabilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Bluetoth menusunden eşleşmiş cihazlarınızı silin ve sıfırdan yeniden tanımlayın çözüm olabilir.
      menüdeki herşeyi denedim fatih bey, maalesef olmadı.

bir şekilde trick noktası olmalı sanırım.

Yorum

Bende Note 3 var 2500 kadar da isim var rehberimde ama sıkıntı yaşamıyorum. Bir arkadaşım yeni kasa Clio'da sizinle aynı sorunu yaşadı, onda Note 3 Neo var, rehberi telefona yeniden aktarınca düzeldi demişti ama...
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
          Bende Note 3 var 2500 kadar da isim var rehberimde ama sıkıntı yaşamıyorum. Bir arkadaşım yeni kasa Clio'da sizinle aynı sorunu yaşadı, onda Note 3 Neo var, rehberi telefona yeniden aktarınca düzeldi demişti ama...
          öncelikle ilgine alakana teşekkürler flesius

bakalım deneyeceğim ama rehberi googldan otomaitk alıyor telefon. telefon hafızasına kopyalyınca olur diye düşünmüştüm maalesef olmadı. Bakalım bu da havada kaldı sorun olarak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: darkside06
            Orjinal yazı sahibi: Flesius
            öncelikle ilgine alakana teşekkürler flesius

bakalım deneyeceğim ama rehberi googldan otomaitk alıyor telefon. telefon hafızasına kopyalyınca olur diye düşünmüştüm maalesef olmadı. Bakalım bu da havada kaldı sorun olarak

İnşallah bir çözüm bulursunuz, pek yardımcı olamadık ama... Benim de rehberimin tamamını alamıyor DVD800 "Rehber belleği dolu" gibi bir uyarı veriyor. Bugünler için tasarlanmadığı belli
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
            X