Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia Cosmo AFL Var MI?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni İnsignia Cosmo AFL Var MI?

Arkadaşlar merhaba. Yeni insignialarda cosmo paketlerde standart olarak Akıllı far sistemi sunulmuyor mu ? yoksa opsiyon olarak satın almak mı gerekiyor?

Ben aracımı alalı biraz oldu fakat daha önce AFL sistemini aracımda yok diye düşündüğüm için araştırmamıştım.Bu aralar yine aklıma takıldı cosmo paket araçlarda
    AFL sistemi standart olarak sunulmuyor mu ? çünkü aracımda viraj aydınlatması flan var farlar sağa sola çevirince dönüyor. Ama bugüne kadar kendisinin otomatik
    olarak uzun kısa yaptığını görmedim.

Aklıma takılan nokta acaba AFL yi etkinleştirmek için bir işlem mi yapmam gerekiyor?

Ynt: Yeni İnsignia Cosmo AFL Var MI?

1.6 T Cosmolarda standart var.. farı otomatik konuma alıp sinyal kolunu 2 kez one ittirmeniz yeterli zaten otomatik uzun farlar aktif yazisi çıkar.. gösterge ekraninda yesil uzun far isareti yanar..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Teşekkürler kullanma kılavuzunda okumuştum zaten fakat aklıma takılmıştı çok sağolun.

Yorum

Eger uzun far asistanını devreden çıkarmak isterseniz sinyal kolunu bir kez öne ittirmeniz yeterli.. keyifli forumlar

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

sağolun size de..

Yorum

Sis farlarınızı kapamayı unutmayın,sisler açıkken uzun far asistanı çalışmaz
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
            X