benim en çok merak ettiğim 1.6 cdti astra ile 1.4 t astra uzun yolda ne olur acaba biri benzinli biri de hacim farkı.
Benzinli herzaman alır,heleki uzunda
1.4 t astraların 230 km civarı hız yaptığını duydum max ama 1.6 cdti ile de 230 gördük daha gideri vardı diyenler var
Diyenler hep çıkar,şöyle örnek vereyim;
Dün 1.6 cdti meriva kullandım,1 ve 2. vites çok iyiydi,ama 3. vitesin sonunda o ivmelenme istediği azalmış ve 1.4 turbo insignia kadar,ivmelenme yapamıyordu,yani ilk hızlarda iyi gider ama 100-120den sonra 1.4 t maçı kazanır.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Söylemeden geçemeyeceğim,sene 1992,babamın 220 kadranlı,mercedes 200 e si ile ankara otobanında tahminime göre 245 km yi 2 kişi gördük,2 litre 118 hp blink blink blink yuhhh kadranın dibinin dibini görmüştüm
1994 1995 ten bu yana bir çok araç kullandım.. 98 de universitenin ilk yılı kendime ait aracım vardı.Eskiden gözüm karaydı bir çok macera yaşadim ama 2007 den bu yana sürat 200 den sonra bende bi tırsma durumları oluyor ne oluyorsa bilemiyorum ayağımı gazdan çekiyorum..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
2.0 cdti 160 bg ile max 273 km de kitlendim... Bastım bastım gitmedi ((
273? blink Vay, çok iyiymiş. Aracınız stok muydu? Bende de aynı araçtan var da merak ettim o yüzden...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum