Arkadaşlar zaten test modundaki değerler doğruysa 200 km civarlarında en azından 8*10 km hata payıyla göstergeleriniz çalışıyor. yani bizim 235km gördüğümüz hız büyük ihtimalle 220-225km arasına denk geliyor.
Hem bu karda kışta sonradan çok üzülebileceğiniz gazlar vermeseniz.
Üstelik eskiler ne derler: AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER...
yani mesela ben 1,6 T nin direksiyonuna geçsem benim araca da hız tecrübesi olan bir arkadaş "kesin yenilirim"diye düşünüyorum.
ben 210 km gördüm kadranda, ama daha gideri vardı. (klasik bitireyim dedim)
Bugün güzel bir bulusma olacaga benziyor arkadaslar tedbiri elden bırakmayalım malum mevsim kıs bi sakatlık yasanmasin video falan dedik ama gerek yok cok basmaya..sizleri seviyoruz amann hız felakettir
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
2.0 dizel 247 km hemide sonradan 176 hp ile gordum haha
hayatimda kac gordum derseniz ucak haric 335 gps olcumu ile neyle hayabusa ihihi hadaaaaabusa haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Bugün güzel bir bulusma olacaga benziyor arkadaslar tedbiri elden bırakmayalım malum mevsim kıs bi sakatlık yasanmasin video falan dedik ama gerek yok cok basmaya..sizleri seviyoruz amann hız felakettir
Murat hocam esasinda haklisin bu grupla kisin oynanmaz zira bi abant bulusmasina 4 ceker infiniti ve insignia ile cikamayanlar oldu ustelik kis lastikleri vardi onlarda... ama forumun medari iftihari olarak ben forumu temsilen yaz lastigimle otelin onune kadar rahatca cikmistim)
Murat hocam esasinda haklisin bu grupla kisin oynanmaz zira bi abant bulusmasina 4 ceker infiniti ve insignia ile cikamayanlar oldu ustelik kis lastikleri vardi onlarda... ama forumun medari iftihari olarak ben forumu temsilen yaz lastigimle otelin onune kadar rahatca cikmistim)
cool clapclap
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Ben de zaten aman Tanrım didim. Ben de Audi A4 2.0 TDİ ile yarışıp 2 kere geçtiğimde 2. Yarışta 230 Km yaptım.Audi 300 metre gerimde kalınca bıraktım. Yol müsaitti aslında 250 Km'ye rahat çıkardım.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Bir kış günü Malatya Sivas arasında seyehat ederken yağdonduran geçidi civarında 20 25 araçlık bir konvoy oluşmuştu.Hiçbiri hareket edemiyordu.içlerinde dört çeker olmayan suv larda vardı.kış lastikliydi çoğu.Bunları geçip geçidin zirvesine yaklaşınca önde bir clio3 ün karı yara yara gittiğini gördük.Adam sahilde geziyor gibiydi İşi bilmekle alakalı biraz sanırım biz nasıl noldu demeden adam gözden kayboldu.(belki kadındı).Açtığı yoldan devam ettik o piloto hiç unutmayacağım
1.6 T 180'im varken 242 KM yapmıştım. Daha da gidebilecek gibiydi ama yol müsait değildi, sonra da deneyemedim tek seyahat etmediğim için maalesef. 250'yi görecek gibiydi... Videosu da alttaki.
Bir kış günü Malatya Sivas arasında seyehat ederken yağdonduran geçidi civarında 20 25 araçlık bir konvoy oluşmuştu.Hiçbiri hareket edemiyordu.içlerinde dört çeker olmayan suv larda vardı.kış lastikliydi çoğu.Bunları geçip geçidin zirvesine yaklaşınca önde bir clio3 ün karı yara yara gittiğini gördük.Adam sahilde geziyor gibiydi İşi bilmekle alakalı biraz sanırım biz nasıl noldu demeden adam gözden kayboldu.(belki kadındı).Açtığı yoldan devam ettik o piloto hiç unutmayacağım
Bence kışlık lastiğiyle alakalıdır ya da palet,zincir tarzı bir şey varmıştır bence.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum