Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en fazla kaç km hız yaptınız

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: en fazla kaç km hız yaptınız

Gokhan ve babasi facebooktan bmw ile 235 tescillemisti babalar ve ogullar olarak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar zaten test modundaki değerler doğruysa 200 km civarlarında en azından 8*10 km hata payıyla göstergeleriniz çalışıyor. yani bizim 235km gördüğümüz hız büyük ihtimalle 220-225km arasına denk geliyor.

Hem bu karda kışta sonradan çok üzülebileceğiniz gazlar vermeseniz.

Üstelik eskiler ne derler: AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER...

yani mesela ben 1,6 T nin direksiyonuna geçsem benim araca da hız tecrübesi olan bir arkadaş "kesin yenilirim"diye düşünüyorum.

ben 210 km gördüm kadranda, ama daha gideri vardı. (klasik bitireyim dedim)
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Naci abi supersin ya)
        F30 Sport+

Yorum

Bugün güzel bir bulusma olacaga benziyor arkadaslar tedbiri elden bırakmayalım malum mevsim kıs bi sakatlık yasanmasin video falan dedik ama gerek yok cok basmaya..sizleri seviyoruz amann hız felakettir

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Gokhan ve babasi facebooktan bmw ile 235 tescillemisti babalar ve ogullar olarak
            Abi o istanbula sizlere kavuşmanın heyecanı ile yapilmiş bir hiz diye düsünuyorum ihihi ihihi

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

2.0 dizel 247 km hemide sonradan 176 hp ile gordum haha
              hayatimda kac gordum derseniz ucak haric 335 gps olcumu ile neyle hayabusa ihihi hadaaaaabusa haha
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                Bugün güzel bir bulusma olacaga benziyor arkadaslar tedbiri elden bırakmayalım malum mevsim kıs bi sakatlık yasanmasin video falan dedik ama gerek yok cok basmaya..sizleri seviyoruz amann hız felakettir
                Murat hocam esasinda haklisin bu grupla kisin oynanmaz zira bi abant bulusmasina 4 ceker infiniti ve insignia ile cikamayanlar oldu ustelik kis lastikleri vardi onlarda... ama forumun medari iftihari olarak ben forumu temsilen yaz lastigimle otelin onune kadar rahatca cikmistim)
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  Orjinal yazı sahibi: insgna44
                  Murat hocam esasinda haklisin bu grupla kisin oynanmaz zira bi abant bulusmasina 4 ceker infiniti ve insignia ile cikamayanlar oldu ustelik kis lastikleri vardi onlarda... ama forumun medari iftihari olarak ben forumu temsilen yaz lastigimle otelin onune kadar rahatca cikmistim)
                  cool clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                    16,,,,,180 hp olan aracımla yaptım
                    Ben de zaten aman Tanrım didim. Ben de Audi A4 2.0 TDİ ile yarışıp 2 kere geçtiğimde 2. Yarışta 230 Km yaptım.Audi 300 metre gerimde kalınca bıraktım. Yol müsaitti aslında 250 Km'ye rahat çıkardım.
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bir kış günü Malatya Sivas arasında seyehat ederken yağdonduran geçidi civarında 20 25 araçlık bir konvoy oluşmuştu.Hiçbiri hareket edemiyordu.içlerinde dört çeker olmayan suv larda vardı.kış lastikliydi çoğu.Bunları geçip geçidin zirvesine yaklaşınca önde bir clio3 ün karı yara yara gittiğini gördük.Adam sahilde geziyor gibiydi İşi bilmekle alakalı biraz sanırım biz nasıl noldu demeden adam gözden kayboldu.(belki kadındı).Açtığı yoldan devam ettik o piloto hiç unutmayacağım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                        Antilobun arkasından bakan aslan gibi bakar bmw
                        haha haha haha Harika yorum olmuş. ihihi ihihi ihihi
                        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bu aksam guzel olacak ama arkadan itisliler icin dezavantaj sadece ders vermek icin yavas gideriz
                          Geri geri gidersem onden cekis olur yine isteyenlerin dersini vrririz
                          Bu da güzel yorum,harikasınız ya.Sizi seviyorum gerçekten,iyi ki bu foruma üyeyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                            1.6 T 180'im varken 242 KM yapmıştım. Daha da gidebilecek gibiydi ama yol müsait değildi, sonra da deneyemedim tek seyahat etmediğim için maalesef. 250'yi görecek gibiydi... Videosu da alttaki.

http://youtu.be/Y-VCj5j0ssc
                            Güzel...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                              Bu aksam guzel olacak ama arkadan itisliler icin dezavantaj sadece ders vermek icin yavas gideriz
                              Geri geri gidersem onden cekis olur yine isteyenlerin dersini vrririz
                              Bu da güzel yorum,harikasınız ya.Sizi seviyorum gerçekten,iyi ki bu foruma üyeyim.
                              Heheh tesekkur ederim)
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sirius
                                Bir kış günü Malatya Sivas arasında seyehat ederken yağdonduran geçidi civarında 20 25 araçlık bir konvoy oluşmuştu.Hiçbiri hareket edemiyordu.içlerinde dört çeker olmayan suv larda vardı.kış lastikliydi çoğu.Bunları geçip geçidin zirvesine yaklaşınca önde bir clio3 ün karı yara yara gittiğini gördük.Adam sahilde geziyor gibiydi İşi bilmekle alakalı biraz sanırım biz nasıl noldu demeden adam gözden kayboldu.(belki kadındı).Açtığı yoldan devam ettik o piloto hiç unutmayacağım
                                Bence kışlık lastiğiyle alakalıdır ya da palet,zincir tarzı bir şey varmıştır bence.

Yorum

İşleniyor...
                                X