bugun arabamı calıştırınca afl far sistemi servis gerek dıye bır uyarı cıktı.gun boyunca devam ettı.baktıgımda lambalar çalışıyordu ama uyarı devam edıyordu.sebebı nedır acaba.servıse goturmek gerekırmı.yenı aku degıstırdım bu yuzden olurmu acaba.bır de servıse gıtmeden aku başını sokup taksam tum ayarlarım bozulurmu.fabrıka ayarlarına doner mı yanı.şimdiden tesekkurler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
afl far sorunu
Collapse
X
-
Ynt: afl far sorunu
Orjinal yazı sahibi: serkanozelbugun arabamı calıştırınca afl far sistemi servis gerek dıye bır uyarı cıktı.gun boyunca devam ettı.baktıgımda lambalar çalışıyordu ama uyarı devam edıyordu.sebebı nedır acaba.servıse goturmek gerekırmı.yenı aku degıstırdım bu yuzden olurmu acaba.bır de servıse gıtmeden aku başını sokup taksam tum ayarlarım bozulurmu.fabrıka ayarlarına doner mı yanı.şimdiden tesekkurler.
Evet lambalar çalışır ve uyarı verir ama uzunları yakamazsınız. Otomatik uzun kısa sisteminiz de çalışmaz. Size tavsiyem kontak kapalıyken far ayarını AUTO'dan en sağa yani manuel'e getirin. Bu şekilde kontak açarsanız uzun kısa yapabilirsiniz ancak far hareketleri gerçekleşmez kullanım esnasında ve köşe lambalarınız da yanmaz. Ben şu an böyle kullanıyorum. Manuel'de kontak açıp sonradan AUTO yapmanız da bir işe yaramaz "belirsiz" bir süre sonra uyarı verip gene çalışmaz olur.
Kutup başı söküp takmak ben de işe yaramadı ama belkki sizde yarar, bi deneyin. Ayarlarınız sıfırlanmaz ama pencereleri tek tek aç kapa yaptırabilir o da zor bir şey değil zaten.
Bir arkadaşımız deneme yanılmayla teşhis etmeye başlamıştı ben onu bekliyorum şuan. En son far deneyecekti. Onunki nerden çıkarsa ben ordan denemeye başlayacağım.
Tekrar geçmiş olsun, selamlar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14891.0
konu burada sorun ve çözümleri tek bi yerde toplarsak hepimiz için uygun olacak sanırım2009 insignia 1.6T cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Ayni sorun bende de vardi servise gittim bi ampul patlakti degistik ayni hatayi tekrar verdi bilgisayara bagladilar sorunu bulamadilar suan ara sira ikaz veriyor ama idare ediyoruz2009 insignia 1.6T cosmo
Yorum
-
Ampulun patlamasına neden olan şey mi sistemi bu hale sokuyor acaba ya? Madencilerin kuşla madene inmesi gibi, baktın ampul mü patladı? Kaç kaç kaç...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Arkadaslar bende de ayni sorun vardi servise gittim bana dedikleri ampullerde motorlarda ve beyinde herhangi bir sorun yok dedi sonra hgs etiketinin yol algilayicisi yani ic dikiz aynasinin icindeki kameranin onune gelmesi ve kontrol ederken ona takilmasindan dolayi dedi simdilik soktuk bakalim. Arac hala serviste onun icin kontrol etme sansim olmadi olursa sizleri bunun hakkinda bilgilendiririm.
Yorum
Yorum