Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cd500--turn push?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cd500--turn push?

aracımda cd500 bulunuyor ama turn push yok. samsun reise bakıma soktuğumda sormustum baktılar ve hazırlığı yok dediler. hazırlığı olsa takabilirdik dediler. acaba hiç bu şekilde yaptıran yada bilgisi olan varmı?
    2009 insignia 1.6T edition premium paket
    teknik gri

Ynt: cd500--turn push?

fatih abide var ama orijinal turn push lu onunkisi cd500
    F30 Sport+

Yorum

gökhan ilk baslarda cd500ler turn pushlu geldi. sonra kaldırdılar. benimki malesef turn pushsuz.
      teknik gri

Yorum

Opelde maalesef böyle farklılıklar oluşabiliyor cd500 den turnpush için bir kablo demetine ihtiyacınız var sizin aracınıza yapılabilir diye düşünüyorum cd500 vd dvd800 yok ise turnpush takılmıyor sadece süs için taktıranlar var Turnpush parça fiyatı 100tl civarı kablo demeti pahalı ise sadece süs için taktırın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ışık yansa süs için takılır ama ışıkta yanmıyorki abi
          F30 Sport+

Yorum

benım arac davar benımkıde premıyum pack
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

ben servise bi daha gittiğimde biraz yükleniyim o zaman . adamlar hazır kablosuda cekili olacakta direk sokete takacaklar bunu bekliyorlar.
              teknik gri

Yorum

merhabalar bende 2011 insignia 1.6T 180 hp edition elegance teknik gri aldım aracı henüz teslim almadım. Herhalde bu hafta içinde teslim alırım. İlk işim bu turn and push tuşunu işlevsel bir şekilde çalıştırmaya ugrasmak olacak. Deneyimlerimi paylaşırım sizlerle
                2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

vay be kendimi arabası yeni statüsüne sokuyordum artık 2011 ler çıkmaya başladı hayırlı olsun aracınız en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle

Yorum

hoşqeldiniz hayırlı olsun aracınız. buqünlerde baya heyecanlı ve sabırsızsınızdır şimdi.. aracınıza bi an önce kavuşmayı istiyosunuzdur.. bende 2 haftaya yakın beklemiştim ve beklemek zor bazen.. ama herşeye deyecek merak etmeyin en yakın zamanda aracınıza kavuşmanız dileğiyle..

bu arada sizi tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Sayın Fatih Abicim ve İnsigniaTeam'ın değerli üyeleri ... Bu Turn push ne demek biri bana açıklayabilir mi ?

Bende DVD800 var acaba bunda oluyor mu o olay ? Hepinize iyi günler ... srk wsh wsh2 hiho
                      [center]
                      2009-Opel İnsignia-2.0 CDTİ-Cosmo-Sunroof+Navigasyon+Flexride+19"Jant+Deri Koltuk+DVD800+Adaptif Xenon far+Teknik Gri=Monster Opel İnsignia

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaan16bs
                        Sayın Fatih Abicim ve İnsigniaTeam'ın değerli üyeleri ... Bu Turn push ne demek biri bana açıklayabilir mi ?

Bende DVD800 var acaba bunda oluyor mu o olay ? Hepinize iyi günler ... srk wsh wsh2 hiho

DVD800'de mevcut
                        2016 w205 AMG

Yorum

Yani vites kolunun arkasındaki analog mu "Turn Push" denilen olay ... Ama evet işe yarıyan bişey ... Teşekkürler ...
                          [center]
                          2009-Opel İnsignia-2.0 CDTİ-Cosmo-Sunroof+Navigasyon+Flexride+19"Jant+Deri Koltuk+DVD800+Adaptif Xenon far+Teknik Gri=Monster Opel İnsignia

Yorum

Bu butonla ses sitemini dikkatiniz dağılmadan yönetebilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler hepinize ... bu arada Bursa'ya ne zaman geliyosunuz ... ?
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X