Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cd500--turn push?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: cd500--turn push?

Orjinal yazı sahibi: Ersin1983
    sizin sistem benimkinin aynısı şuan çalışıyor sipariş verirken renk konusunda dikkatli olun siyah ve kahve renklisi var aracınıza uygun olanı seçin
    Adaş olduğumuz kadar sizin gibi el işlerinde yeteneklide olabilsem mükemmel olur ama diğer başlıktada söylediğim gibi detaylı çalışmanızı bekliyorum ve bir gayret yapacam inşallah

Yorum

Tebrikler.
      CD-400 İçin Alınması Geken Parçaları (Turn-Push, Ara Kablo Demeti, Özellkikle Orjinal Parçaları) ve Kabloları Ana Üniteye Nasıl Bağlanacağının Şematik Anlatımını Mümkünse Belirtebilirmiyiz?

Yorum

ilbilge bey emin olun cocuk bile yapar gerekli parçalara gelince öyle orjinal olmasına gerek yok dedim gibi 1 m lik üç adet kablo bunları paralel yapıcaz okadar oraya buraya para kaptırmayın 150 tl ye bu işi evin önünde sizde yapacaksınız inşallah

Yorum

İnşallah sabırsızlıkla bekliyoruz tekrardan ellerinize sağlık o turnpush tusu benim cok hosuma gidiyor inşallah sayenizde sonradanda olsa sahip olabilecez

Yorum

Aynen bekliyoruz
            2016 w205 AMG

Yorum

Bu isin sonunu bende merak ediyorum bakalim nasil olacak hiçbir servisin yapamadığı bu iş yada simdiye kadar öyle biliyordum nasıl olacak diye iii olur insallah turn push ı olmayan insignia kalmaz foto ve videolari bekliyoruz

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Beklemedeyiz abi eline saglik super uygulama
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Arkadas yapmis bilgisinede paylasti Allah razi olsun geriye sadece sizlerin istegi kaliyor butun araclarda olur insallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kesinlikle bu konuyu da takip etmem gerekiyor
                    [center]
                    İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Mesajlar Bir iki konuda yazılıyor ben bir alıntı ekleyeyim

teşekkür ederim siparişi zonguldak Ereğli Tümardan verdim iş gerçekten çok basit; yapılacak işlem üçtane 1 m lik kablo ve bunların paralel bağlanması ,puş turna takılması ..kablolarda pozitif + negatif - ve data kabloları servise gelince servisteki ustalara artık kızmıyorum içlerine girdikçe anlıyor ve tanıyorum adamlara ödenen maaş ve istenilen işler belli istisnalar çıkar ama onlarda bu işlere meraklı ise yapar o da heryerde denk gelmez gelsede ticarete döküyo lar ve bazende çok acımasız olabiliyorlar sipariş verirken konsol rengine dikkat edin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Mesajlar Bir iki konuda yazılıyor ben bir alıntı ekleyeyim

teşekkür ederim siparişi zonguldak Ereğli Tümardan verdim iş gerçekten çok basit; yapılacak işlem üçtane 1 m lik kablo ve bunların paralel bağlanması ,puş turna takılması ..kablolarda pozitif + negatif - ve data kabloları servise gelince servisteki ustalara artık kızmıyorum içlerine girdikçe anlıyor ve tanıyorum adamlara ödenen maaş ve istenilen işler belli istisnalar çıkar ama onlarda bu işlere meraklı ise yapar o da heryerde denk gelmez gelsede ticarete döküyo lar ve bazende çok acımasız olabiliyorlar sipariş verirken konsol rengine dikkat edin
                        Katılıyorum. Aslında Bu Konunun Önceden Açılmış Konularda Konuşulması Yerine, Yeni Bir Konu Başlığı Altında ve Bir Müjde Olacak Şekilde Gerek Foto, Gerek se Video (Hangisi Olabiliyorsa) Destekli Olarak Paylaşılmasının Takip Kolaylığı Sağlayacağını Düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                          Tebrikler.
                          CD-400 İçin Alınması Geken Parçaları (Turn-Push, Ara Kablo Demeti, Özellkikle Orjinal Parçaları) ve Kabloları Ana Üniteye Nasıl Bağlanacağının Şematik Anlatımını Mümkünse Belirtebilirmiyiz?
                          ilbilge bey emin olun cocuk bile yapar gerekli parçalara gelince öyle orjinal olmasına gerek yok dedim gibi 1 m lik üç adet kablo bunları paralel yapıcaz okadar oraya buraya para kaptırmayın 150 tl ye bu işi evin önünde sizde yapacaksınız inşallah
                          benim aracım cd 400 ben taktım kablolarını çektim ve şuan çalışıyo şarkı geçişlerini yapıyor ses kısma çalışıyo top düğme bastırdım zaman ok eyleme çalışıyor hemde bugün bitirdim ve hemen paylaştım
                          Ersin bey beklemedeyiz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

valla bende parçaları beklemekteyim geldiği an video çekicem benim insignia montajlı oldu için baştan sökmek istemiyorum babamın insigniasınıa takarken halledicem

Yorum

Sizin İnsignia dan Montajlı Çalışır Halini Göremezmiyiz. Oldukça Merak Konusu.

Yorum

tabi niye olmasın müsait bir an çeker yüklerim

Yorum

İşleniyor...
                                X