Herkese çok teşekkür ederim evet bir sorun çıkmadı servis görevlisi biraz sıkıştıralım arızayı tam versin varsa dedi 1.6 180 hp olduğuna ruhsatı Gören'e kadar inanmadı ama 2.0 220 lik sandı orası ayrı mesele
Benim aton arkadaşdan bir istirhamım olacak.forumdan takip ettiğim için objektif yargıları var,takdir ediyorum.izmirde akdal lpg ye lpsi takdırdım 17000 km dir kullan maktayım .180hp aracım.0 aldım.şuana kadar hiç bir sorunum yok.yakıt tüketimi 8.7.....ne olursun aton kardeş git incele.180 hp li araçları kurtar bu dertten.neden sen? Forum da herkesi ciddiye almıyorlar.saygılar..
Lpg bu araca gitmiyor herkes hem fikir, aracı çok sıkıştırmazsannız yakıtı bence çok ideal. Yol bilgisayarını sıfırlamıştım 3900 km olmuş yakıt göstergem 8.6 idi, bugün çok sıkıştırdım aracı 170-200 bandı arasında yaklaşık 200km kullandım şu an 8.8 oldu. Aracı almadan önce herkes 15-16L/100km yakar diyordu, bende o kadar yakarsa son sistem lpg takarım demiştim aldım ve şu an yakıttan çok memnunum lpg olayına gerek kalmadı. Belki benim araç az yakıyor bilemem ama cinden ben yakıttan memnunum. Eski aracımdan 4 litre az yaktığını görünce seve seve gaza basıyorum.
Benim aton arkadaşdan bir istirhamım olacak.forumdan takip ettiğim için objektif yargıları var,takdir ediyorum.izmirde akdal lpg ye lpsi takdırdım 17000 km dir kullan maktayım .180hp aracım.0 aldım.şuana kadar hiç bir sorunum yok.yakıt tüketimi 8.7.....ne olursun aton kardeş git incele.180 hp li araçları kurtar bu dertten.neden sen? Forum da herkesi ciddiye almıyorlar.saygılar..
Yok yok ciddiye alırlar herkesi merak etmeyin Sadece milletin yoğun anına denk gelmiş olmalısınız ki bi boşluk olmuştur.
Üyelerden bildiğimiz LPS sistemini kullanan varmı bilmiyorum fakat, regülatör ile buharlaştırılan kuru haldeki malum sistemin motorumuza verdiği zarar aşikar. Siz ve sizin gibi sorunsuz sıvı sistemini kullanan arkadaşlardan bizi kurtaracak daha iyi örnek varmı dır ki ? Asılsoru, LPI sistemini en aşşa şöyle okkalı şekilde 60-80 bin km yi sorunsuz devirmesi lazım. Uslu uslu da değil, adam gibi 180 hp nin gerektiği şekilde. yoksa 115 lik insignia lar da var usul usul kullanacaksak değil mi?
ben, usul usul kullanarak uzun yolda '' benzinde '' 5,6 / 5,4 Lİtreyi '' DEPO OLCUMU '' ile yakaladım.
Yorum