Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motor arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Motor arızası

Biraz önce 1.6 180 hp lik aracımla klima açık halde 3.viteste yokuş aşağıydı zaten Ayağım gazdan Çekili halde 30 km/h la giderken aniden motor soğutucusu eksik dedi devam ettim az ileride aniden motor arıza lambası yandı araç gaz yemedi ve devirde dengesizlik birde aşırı titreme oldu gaz verdikçe titreme arttı motordan ses geldi neden acaba ?

Ynt: Motor arızası

hemen aracı stop etseydiniz ,kaputu açın radyatör genleşme kabı boş ise araç soğuma suyunu boşaltmış ve conta yakmış olabilir.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Zaten 200 metre kadar gidip durdum motor arıza ışığı söndü ama araç hiç gitmedi gaz verdikçe titredi gaz yemedi

Yorum

Bu iyi bir sey degil

Aracta lpg varmi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun...
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

LPG var ama kullanmıyoruz

Yorum

Ne kadar süre Lpg Kullanıldı

Motor Titremesi bu tür arızalar genelde LPG kaynaklı olabiliyor

Son durum nedir ne yaptınız ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun. Umarım ciddi bişey çıkmaz.
                İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Henüz LPG kaynaklımı belli değil fakat,
                  Yahu LPG' yi bu araçta sorunsuz kullananlar ve ciddi sorun yaşayanlar olarak ikiye ayırırsak, bu işi montajı becerenler ve beceremeyenler olarak da ikiye ayırabiliriz.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                    Yahu LPG' yi bu araçta sorunsuz kullananlar ve ciddi sorun yaşayanlar olarak ikiye ayırırsak, bu işi montajı becerenler ve beceremeyenler olarak da ikiye ayırabiliriz.
                    Bir gün herkes mutlaka lpg'nin gazabına ugrayacaktır tanıdığım en az 20 kişide lpg sorunu gördüm,bu arabalara lpg takıp yazık etmeyin çok yakıyorsa 1.4 al 1.6t leri telef etmeyelim.
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                      Orjinal yazı sahibi: aton1981
                      Bir gün herkes mutlaka lpg'nin gazabına ugrayacaktır tanıdığım en az 20 kişide lpg sorunu gördüm,bu arabalara lpg takıp yazık etmeyin çok yakıyorsa 1.4 al 1.6t leri telef etmeyelim.
                      Katılıyorum aslında. Muhakkak bir gün yaşanacak o sorun
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

LPG nin gazabına uğradım zaten subapları eritti sonra hiç kullanmadım Benzinle kullandım motor suyu eksikti doldurdum servise götürdüm arıza bulunmadı çok şükür yinede herkese çok teşekkür ederim

Yorum

Geçmiş olsun diyelim o zaman...

Yorum

Çok teşekkür ederim ..ben üniversitedeyken Abi'm dinlemedi taktırdı karşı gelsem saygısızlık olurdu biliyordum ama LPG de illa sorun verecekti verdide zaten şimdi Çelik subap olmasına rağmen üzerinde yaklaşık 7-8 aydır kullanmıyorum yazık yani Araçlara gerçekten

Yorum

geçmiş olsun
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X