Duyuru

Collapse
No announcement yet.

havalandirma sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• havalandirma sistemi

Merhabalar. Aracta 1 haftadir dikkatimi ceken bir durum var. Arka cam bugulu olmadigi halde her sabah arka cam buz cozme arac calismasiyla beraber aktif hale geliyor. Elle kapatiyorum bende.
    Dun ve bugun sabah araca bindigimde arac termometresi 2 derece gostetmesine ragmen buzlanma uyarisini vermedi. Sorun ne olabilir sizce? Arac 2014 edition elegance.
    2014 1.4T 140HP Edition Elegance (Beyaz) Yeni Insignia
    Niye geç kaldın desinler, geçmiş olsun demesinler... Emniyet kemerimizi takalım, kurallara uyalım dostlar..

Ynt: havalandirma sistemi

Orjinal yazı sahibi: grattis
    Merhabalar. Aracta 1 haftadir dikkatimi ceken bir durum var. Arka cam bugulu olmadigi halde her sabah arka cam buz cozme arac calismasiyla beraber aktif hale geliyor. Elle kapatiyorum bende.
    Dun ve bugun sabah araca bindigimde arac termometresi 2 derece gostetmesine ragmen buzlanma uyarisini vermedi. Sorun ne olabilir sizce? Arac 2014 edition elegance.
    Kardeş, araç ayarlarından klima ile ilgili ayar bölümüne gelirsen otomatik buğu çözme açıktır,onu kapat. 3 derecenin altına düşünce buzlanma uyarısı yapar araç,bu derecelerde otomatik buğu çözücü çalışır,seninki çalışmıyorsa akü kutup başını sök tak bakalım.Sevgiler...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Akuyu sokup takayim yarin. Yazarim akibetini yarin. Tesekkurler hocam.
      Niye geç kaldın desinler, geçmiş olsun demesinler... Emniyet kemerimizi takalım, kurallara uyalım dostlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: grattis
        Akuyu sokup takayim yarin. Yazarim akibetini yarin. Tesekkurler hocam.
        Rica ederim,ne demek...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Arka cam buğu çözücü benim aracımda (2012 1.4) sıcaklık 7-8 derece gösterdiğinde aracı ilk çalıştırdığımda devreye giriyor. Bunun için arka camın buğulu olmasının önemi yok. Buğuyu kendisi tespit edemiyor zaten, dereceye bağlı olay.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Buzlanma uyarısı sıcaklık 0 ın altına düşünce gelecek şekilde değişmiş sanırım. Araca daha yeni bilgi ve eğlence sistemi kampanya güncelleştirilmesi yapıldı. Dün ve bugün sıcaklık 1 derecede bile buzlanma uyarısı vermedi. Çarşamba sabah -3 dereceydi ve buzlanma olabilir uyarısın verdi araç. Arka cam buğu çözme konusunda haklısınız sanırım sıcaklığa göre otomatik olarak açıp kapatıyor rezistansı. Otomatik çözme kısmını kapattım bende tornadonun söylediği gibi.
            Şu an sadece radyo ses problemi kaldı. Örneğin Ankarada yeni açılan ankara bulvarı güvercinlik mevkinde radyo sinyali bariz düşüyor kesilmeler oluyor. Ya anten gücü yetmiyor yada başka bir sorun var ama bulamadım. Bu arada antenide değiştirmişlerdi.

Yorum

İşleniyor...
            X