Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Motor yağı değişimi ve motor içi temizleme hk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Motor yağı değişimi ve motor içi temizleme hk

İyi akşamlar arkadaşlar.
    Aracımın yağ değişim zamanı geliyor. Würthün motor içi temizleyici katkıları var.
    Eski aracımda her 30000 km de bir yapardım. Çıkan eski yağı görmenizi isterdim gerçekten.
    İnsignia da kullanan oldu mu daha önce motor içi temizleyici.
    Herhangi bir zararı var mıdır.
    Birde hangi yağı kullanıyorsunuz.

Ynt: Motor yağı değişimi ve motor içi temizleme hk

Würth çok kaliteli bir markadır her ürününe güvenirim. Boşa ürün çıkarmaz. Aracınız için uygunsa zarar vermez hatta faydası olur diye düşünüyorum. Eskiden arabaların yağları değiştiğinde aracını çok sevenler ince yağla demizlerlerdi yeni yağ koymadan önce. Hatta abartıp 2 kere ince yağ kullananları da hatırlıyorum. Bu da bir metod. Ama madem würth ürün hazırlamış bence onu kullanın, az ya da çok faydası vardır. Ben düzenli olarak yakıt katkısını kullanıyorum Würth'ün herhangi bir zararını görmedim, faydasını da uzun vadede daha net göreceğime inanıyorum.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Hiçbir aracımda kullanmadm, faydası varmı yokmu bilmiyorum. Sorum şu kullandıktan sonra ne fark görüyorsunuz?

Yorum

Kullanmaz isem yağ değişiminden 5-10 gün sonra yağ siyahlaşıyor.
        Kullanırsam haftalarca yağ tertemiz duruyor.
        Ne kadar kenarda köşede kalmış tortu, yağ özelliğini yitirmiş kurumlaşmış atıkları atıyor.

Arkadaşın tatasına yaptırmıştım. Çekiş düzeldi falan dedi ama placebo etkisi de olabilir tabi

Yorum

Bizim araç için var mı ve nereden bulabiriz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Enjektör temizleyicisini kullandım herhangi bir fayda,zarar görmedim.Yağ katkılarını bilemem ama fikrim gerek olmadığı yönünde.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Benzinli için ayrı dizel için ayrı oluyor. Motor yağı değişiminden önce motor sıcakken motor kapağından döküyorsunuz. ve rolantide motoru 15 dakika çalıştırıyorsunuz.
              Daha sonra yağı ve yağ filtresini değiştiriyorsunuz. alttaki tıpayı açıp değiştirin.
              Üstten çektirmeyin.

http://www.n11.com/wurth-motor-ic-te...FdLItAodLxEAuA

link örnek içindir. Daha uygun fiyata bulabilirsiniz...

Yorum

İşleniyor...
              X