Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımdaki Ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracımdaki Ses

Gulu guluuu ya da hindi mi bilmiyorum ama arkadaşınkine benzer ses, sadece hareket halindeyken çıkıyor. Tam olarak ne zaman çıktığını dinlemedim ama araba vitese takılıyken ve giderken yapıyor. Nadirende olsa bu ses geliyor

Yorum

Tamam o zaman muhtemelen baskı balatadır. Can Bey yakında servise götürecekmiş sonuçları paylaşır sanırım.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Videoda (2-3 saniye) işitilen ses bence ıslık (turbo) sesi.

Yorum

Ya dün duyamamıştım bugün duydum benim sese benziyor.
          Benim çektiğim videodaki 8-15 saniye arasına bakın sizinki de aynı mı? https://docs.google.com/file/d/0B86y...VUE/edit?pli=1

Boşta yapmıyor, yüksek vites düşük devirde gaza basıp ayağı gazdan çektikten sonra yapıyor bende.

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Bu Ses Bu Kadar Çok Araçta Varsa Herkesin Aynı Zaman Dilimi İçinde Opel Türkiye-Almanya ve GM e Matbuu Bir Şikayet Mektubu Yazılması İyi Olmaz mı? En Azından Üzerinde Yoğunlaşıp Ne Olduğunu Bulurlar ve Sorunun Kesin Cevabını Verirler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
              Videoda (2-3 saniye) işitilen ses bence ıslık (turbo) sesi.
              Turbo olsa boştayken, rolantide gaz verincede yapmazmı?
              Orjinal yazı sahibi: denz
              Ya dün duyamamıştım bugün duydum benim sese benziyor.
              Benim çektiğim videodaki 8-15 saniye arasına bakın sizinki de aynı mı? https://docs.google.com/file/d/0B86y...VUE/edit?pli=1

Boşta yapmıyor, yüksek vites düşük devirde gaza basıp ayağı gazdan çektikten sonra yapıyor bende.

Evet hocam sizdeki ses gibi ama bende gaz verirken yapıyor. Araçta torku hissetmeye başladığımda yada ani gazlamalada yapıyor genellikle.
              Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
              Bu Ses Bu Kadar Çok Araçta Varsa Herkesin Aynı Zaman Dilimi İçinde Opel Türkiye-Almanya ve GM e Matbuu Bir Şikayet Mektubu Yazması İyi Olmaz mı? En Azından Üzerinde Yoğunlaşıp Ne Olduğunu Bulurlar ve Sorunun Kesin Cevabını Verirler.
              Keşke araçlarımızla ciddi manada ilgilenseler. Çoğu zaman normal deyip gönderiyorlar, bende ilk fırsatta gidip servise göstereceğim.
              İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
              Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Ben bugün gene servise gittim. Yetkili bi abi vardı. O ses normal hepsinde geliyor dedi, bi sürü bi sürü bişey dedi, turbo patlayan olmadı dedi. İstersen söküp yollayayım ama geri gelir dedi v.s v.s. Bende tamam o zaman dedim. Ama gerçektende ben o sesi başka insignialarda da duyduydum. Abi yetkili bi abiye de benziyordu tamam dedik artık.
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Önceden yokken şimdi olması garip. Ben bugün glu glu sesine sebep olan hortum ve bağlantılarla oynadım, ses hafif azaldı gibi ama halen mevcut yada benim kulağım sese alışmaya başladı.

Yorum

Şimi o ses insanı sinir eder durur. Nesi normal yahu ? Normal olmayan kendileri. töbe ya...

cankaan_x

o ses balatadan geliyor.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bulunduğum yerde yetkili servis yok, özel servise gösterdim anormal bi durum yok. Zaten 60bin bakımı yaklaşıyor yetkili servise gidicem, sorunu onlarada anlatır gerekirse baskı balatayıda değiştiririm.

Yorum

Bugün yetkili servise gittim. Mekanik bi sorun olmadigini, aracin fazla basinci tahliye ettigi icin bu sesin geldigini söylediler. Sesin önceden olmadigini israrla belirtmeme ragmen, basinci tahliye eden parcanin zamanla sesi arttirdigini belirttiler. Serviste baska bir aracla denedik ondada ayni ses vardi ama benim aractaki kadar belirgin degildi. Ecu ile ilgili bi güncelleme yapip cikarttilar araci.

Yorum

Geçmiş olsun...
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Sagolun tesekkürler.

Yorum

İşleniyor...
                            X