Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1 ayda 3 arıza? Sen çok yaşa opel

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1 ayda 3 arıza? Sen çok yaşa opel

İyi akşamlar arkadaşlar.
    1 ay önce ince eleyip sık dokuyup 2009 model 2.0 cdti cosmo araç aldım.
    Bir tekstilcinin arabasıydı. Opel yetkili servisten başka bir yere girmemiş bir araçtı.
    Çevremdeki insanların %50 si olumlu % 50 side olumsuz görüş bildirmişlerdi insignia konusunda.
    Aldım alalı 3 adet arıza yaşadım. Turbo hortumu xenon beyni ve şarj dinamosu olmak üzere.
    Ara sıra da soğutucu az uyarısı veriyor.

Arabamı çok seviyorum. Bu sahip olduğum 18. araba.
    Mercedesten toyotaya, hondadan forda tüm arabaları kullanma şansım oldu.
    Şansızlığım mı yoksa araçtan mı bilmiyorum en kısa sürede en çok tamire gittiğim araç opel oldu.
    En az gittiğim ise mercedesti. Hatta 2 sene boyunca hiç gitmedim desem yeridir. S320 vardı 97 model.
    Tamam araç çok güzel ama 3 ay içinde bir arıza daha yaparsa kesinlikle aracımı değiştireceğim içim kan ağlaya ağlaya.

Şunu da belirtmek istiyorum, belki kızacaksınız bana ama 2009 insignia ya bineceğime 2001 mercedese binerim daha iyi. Tabi bu bugün bayıldığım 1500 tl yüzünden olabilir.

Sizlerin arıza sıklık oranınız nedir. Birtek bende mi bu sıkıntı.
    Saygılarımla...

Ynt: 1 ayda 3 arıza? Sen çok yaşa opel

2. el araçta doğal şeyler, zaten arıza vs başlamasa, kimse sıfır araç almaz, olanı kullanır. elektroniği bol araçlarda arıza olasılığı daha yüksek haliyle
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben alırken arkadaşın biri dediki opel mı? ))) ''alır biner tur atarım ama asla sahibi olmam'' ne demek istediğini zamanla anladım, tipi güzel diye katlanıyorum bende ))))

Yorum

Bunun opelle filan ilgisi yok sifir aldigim 320i bayiden cikarken arizalandi....biraz sans isi
        F30 Sport+

Yorum

Eskide olsa bi yıldız sahibi olun. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.
          Mercedes candır. Gerisi heyecandır...

Not: mercedesin alfabesi e den başlar s de biter

Yorum

Geçmiş olsun.. Evet can sıkıcı bir durum.. ince eleyip sık dokumakta bazen yeterli olmuyor.. Aracı aldıktan sonra bir hafta 10 gün kullanınca varsa problemler ortaya çıkabiliyor.. en kısa zamanda sorunları çözüp aracınıza keyifle binmeniz dileğiyle ..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçmiş olsun.
              Sıkıntılar dokuz doğuracak gelir derler. Bende de arÇta hiçbir şey yokken birden partikül filtresi, kızdırma bujileri ve turlu hortumu arızası verdi. Sorunlar giderildi.
              Siz de moralinizi bozmayın, olur böyle arızalar Rabbim beterinden korusun.
              Bu Rada aracı ne kadara aldınız? Bende de aynı model olunca piyasasını merak ettim
              İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Flexi ride var. Tek koltuk ısıtma ve sunroof eksik donanım olarak.
                57.000 e aldım.
                1 parça yüzeysel boyalı.
                350 tl hasar kaydı var

Yorum

18 araba değiştirmiş birisine akıl vermek gibi olmaz ama şanssızlık diyebilirsiniz.Benim önceki aracım 5 yaşında aldığım vectra idi.1o yıl kullandım.rutin bakımları dışında hiç sorun yaşamadım.İnsignia st aracım var 1,5 yıldır.Onunda yağını suyunu rutin bakımları için Tarık amcasına (Forumdakiler bilir) götürüyorum.Araçlarımızın elektronik aksamı çok olduğu için kul yapısı ve kullanıma bağlı arıza çıkarması muhtemel.Üyelerimizden 3 harfli malum aracı alıp 30 km sonra sıkıntıya düşen arkadaşlarımız oldu.İnşallah bundan sonra performansı ile size çektirdiği üzüntüyü mutluluğa çevirir.%50 bu aracı alın diyen kesime benide katın lütfen.
                  Hayırlı Cumalar.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

HAYIRLI CUMALAR.

BENDE 1.5 AY ÖNCE 2009 1.6T FUUL İNSİGNİA ALDIM 40 BİNDE ARAÇDAN MEMNUNUM SIKINTI ÇIKARMADI DAHA ÖNCESİNDE 2006 ASTRA H KULLANDIM 5 SENE 5 YAŞINDA ALMIŞDIM ÇOK MEMNUNDUM ARACIMDAN VOLANT VB DEĞİŞTİM 5 SENE KULLANDIM.ARAÇLARIMIZIN ELEKTRONİK AKSAMI ÇOK FAZLA BAZEN KAFASI KARIŞA BİLİYOR İSTOP ET TEKRAR MARŞA BAS DEVAM ET OPELİN TEMİZİNİ BULURSANIZ SIKINTI YAŞAMAZSINIZ TABİKİ ZAMANLA VAKTİ DOLAN BAZI PARÇALAR ARIZA YAPICAK YAPTIRIP DEVAM EDİCEKSİN.

İKİNCİEL ARABA ALMAMIZIN SEBEBİ KAR YAPMAK BÖYLE DURUMLAR İSE KARDAN ZARAR. O YÜZDEN CAN SIKMAYIN BAŞINIZA GELEN UFAK DEFEK ARIZALAR ALLAH KAZA BELA VERMESİN.
                    [Center]    
                                           1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

2009 model için çıkması muhtemel arızalardır bu şu demek değil 2009 modeller aynı sorun çıkacak anlaşılmasın biraz şans işi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bence sorunsuzluk açısından otomobilin bakımlarının zamanında yapılmasının yanında aracı kullanan insanların kullanım alışkanlıkları ve aracın kullanıldığı yollarda çok önemli özellikle 2.el araçlarda markası ne olursa olsun. Bende 17 otomobil değiştirmiş biri olarak Peugeot marka aracımı sıfır sorunla 10.000 km kullanıp sattım (sık sorun çıkarır diye bilinir) ama ford marka aracımın 1200 km de yaptığı arıza nedeniyle iade edip başka bir ford la değiştirmek zorunda kaldım .Formda okuduğum kadarıyla sıfır BMW olsun vw olsun ciddi sorunlar yaşayan arkadaşlar var. Bence sizin yaşadığınız bu sıkıntıyı markaya bağlamak ne kadar doğru bilemiyorum. şu anda 2011 model bir insignia kullanıcısı olarak sorunsuzluk açısından ben aracımda çok memnunum. İnşallah sizlerde bu arızalardan sonra uzun yıllar sıkıntısız şekilde gönlünüzce otomobilinize binersiniz

Yorum

Geçmiş olsun... Sizinle aynı araca sahibim, AFL dışında bir arıza çıkmadı henüz karşıma çok şükür. Ama yazılanları okudukça elim kulağımda bekliyorum ne zaman gelecek diye Şimdilik bir şey yok, bir tane ısıtma bujisi değiştirdim o kadar. Ben şansa değil kadere inanırım, belki hayırlısı böyledir. Belki daha da iyi bir araca geçmenize vesile olur, belki daha başka faydalar sağlar... Olanda hayır vardır
                          Tekrar geçmiş olsun.
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OeK
                            Flexi ride var. Tek koltuk ısıtma ve sunroof eksik donanım olarak.
                            57.000 e aldım.
                            1 parça yüzeysel boyalı.
                            350 tl hasar kaydı var
                            Allah kaza bela vermesin. Flexi olması avantaj. Fiyat da güzel diyebiliriz.
                            Iyi Günler'de kullanın.
                            İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

İnsignia metresin gibi.
                              Ne masraf yapsanda aklından çıkmıyor maalesef. Sinirin geçince özlüyorsun...
                              Konfor ve rahatlık olarak s kasa mercedesimden sonra 2. Sıraya koyarım.
                              S kasa f sınıfı araç tabi. Bunu da göz ardı etmemek lazım

Yorum

İşleniyor...
                              X