Ynt: Çeşitli sorunlar... (sol dikiz aynası karartma,afl hatası)
herhangi bir kazası yok hayır. beyinleri denedik onda da sorun olmadı. aydınlatma ya da xenonda titreme vs voltaj düşmesi gibi haraketler de yok.
uyarı sonradan geliyor...
yalnız önemli bir bilgi paylaşacağım. iki gün otomatik far kontrolü kapalı yani manuel olarak kullandım aracı. sağa sola dönüşlerde viraj aydnlatmaları çalışıyor. virajlarda sağa sola far hareketi yapıyor sorun yok. uzunlar yanıyor çalışyıor sorun yok.
sonra afl yi açtım. auto da otomatik far kontrolü açık şekilde 3 gündür dolanıyorum. Hata yok oleyy.
ama her an verecek gibi hissediyorum.
çıkma far bulamadık deneme için beklemedeyiz...
Aracın farlara gelen bir kazası varmıydı? Uç bağlantı noktalarına bakın kırıklar varmı diye ayrıca xenon beyin normal xenon yanmıyorsa arıza veriri os o sebeple xenon beyni değişikliği yanlış olmuş sol veya sağ far arıza ışığı yanıyorsa ilk d1s ampul olmuyorsa beyindir sıkıntı.Belliki far motoru sıkıntı yapmış hata ilk çalıştığında varmı aracın yoksa sonradan mı çıkıyor?
uyarı sonradan geliyor...
yalnız önemli bir bilgi paylaşacağım. iki gün otomatik far kontrolü kapalı yani manuel olarak kullandım aracı. sağa sola dönüşlerde viraj aydnlatmaları çalışıyor. virajlarda sağa sola far hareketi yapıyor sorun yok. uzunlar yanıyor çalışyıor sorun yok.
sonra afl yi açtım. auto da otomatik far kontrolü açık şekilde 3 gündür dolanıyorum. Hata yok oleyy.
ama her an verecek gibi hissediyorum.
çıkma far bulamadık deneme için beklemedeyiz...
Yorum