Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.16i ye geçildim arkadaşlar napçaz bunu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.16i ye geçildim arkadaşlar napçaz bunu ?

İstanbulda Varmı Bilmiyorum Ama Bursada Bir Kaç Yerde Sadece Kırmızı Işıkların Bulunduğu Yerlerde Güvenli Frenaj Amaçlı Yapılmış, Dikkatli Bakınca Farkedilebilen Tırtıklı Kaliteli Asfalt Bölümler Var. Çoğunluk Bildiği İçin İstanbuldan Bursa Girişindeki Özdileği, Önünde Kaliteli Asfalt Olması Bakımından Örnek Verebilirim. İstanbulda da Varsa, Bir de Oralarda Deneyin ve Hiç Patanajsız Sapandan Fırlıyormuş Gibi Hissedin.

Yorum

cevaplar için herkese teşekkürler...
      gerçi konu içinde konu olmuş değişik konulara da girilmiş ama sıkıntı yok
      vallahi olay çok spontane geliştiği için hiçbir yere sorma şansım olmadı...
      zaten 1.16i nin aktarma ve motor performansını biliyordum ama bizim aracın 180 hp olmasına güvenerek girdim yarışa...
      zaten iddialaşma veya darılmaca gücenmece yoktu araçları denedik kalkışta bmw nin daha iyi olduğunu görüp birbirimizi tebrik edip ayrıldık
      ileriki zamanlarda birde roll yaparak araçları karşılaştırmayı düşünüyoruz
      ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mujdat91
        cevaplar için herkese teşekkürler...
        gerçi konu içinde konu olmuş değişik konulara da girilmiş ama sıkıntı yok
        vallahi olay çok spontane geliştiği için hiçbir yere sorma şansım olmadı...
        zaten 1.16i nin aktarma ve motor performansını biliyordum ama bizim aracın 180 hp olmasına güvenerek girdim yarışa...
        zaten iddialaşma veya darılmaca gücenmece yoktu araçları denedik kalkışta bmw nin daha iyi olduğunu görüp birbirimizi tebrik edip ayrıldık
        ileriki zamanlarda birde roll yaparak araçları karşılaştırmayı düşünüyoruz
        Bence iyi etmişsiniz. Hem tecrübe olmuş hem eğlenmişsiniz daha da önemlisi aradaki farkı ve eksiklerinizi görmüşsünüz. Ben her yarışa kazanmak için girmenin şart olmadığını düşünüyorum, ileri ki yarışları kazanabilmek için sırf tecrübe adına da yarışılabilir ya da sizin de yaptığınız gibi sırf eğlenmek iyi vakit geçirmek için de... Tabi ki her yarışın parolası kazanmaktır ama gene fazla ciddiye almamak lazım
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
        X