Ynt: 1.16i ye geçildim arkadaşlar napçaz bunu ?
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: insgna44
...Ne zaman oldu bu gazlama.. benim hic haberim olmadı yoksa kadirde mi ordaydi
Murat
Malatyadan herşeyi görüp duyamazsın
Haklısın abi.. ... 1000 km olduğu için çokkk angry 'nım..Perşembe vee pazarları çok 'yim.. Ama yapabileceğim hiç bir şey dknow ... yinede takipteyim..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Bitsin bu çile yazmalıydın Şammas ağabey buradaysan destek lütfen Neyse sevgili Kadir,hatırlarsan 220 km 'lik bir parkura davet etmiştim seni.Harcadığın yakıt,tükettiğin gıdayı ben karşılayacağım demiştim.Karma olarak aracının (yokuş aşağı dışında )ne yapabileceğini sana göstereceğim.Diyeceksin ki 1.6 t aracım yok.Olsaydı ne olacaktı ???. Al bir arkadaşından gel.Meydan okuyorum sana ! Hazır olduğunda kornaya basarsın oleyy hiho
Huaaaaaa bende 1.6t çok,ama sen o karadumanınla ne kadar dayanabileceksin orası mechul ben seni 156lıklada geçerim abicim,sen merak etme beni geçebilmen için 2.0 dizel değil,3.0 dizel alman lazım
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Bitsin bu çile yazmalıydın Şammas ağabey buradaysan destek lütfen Neyse sevgili Kadir,hatırlarsan 220 km 'lik bir parkura davet etmiştim seni.Harcadığın yakıt,tükettiğin gıdayı ben karşılayacağım demiştim.Karma olarak aracının (yokuş aşağı dışında )ne yapabileceğini sana göstereceğim.Diyeceksin ki 1.6 t aracım yok.Olsaydı ne olacaktı ???. Al bir arkadaşından gel.Meydan okuyorum sana ! Hazır olduğunda kornaya basarsın oleyy hiho
Huaaaaaa bende 1.6t çok,ama sen o karadumanınla ne kadar dayanabileceksin orası mechul ben seni 156lıklada geçerim abicim,sen merak etme beni geçebilmen için 2.0 dizel değil,3.0 dizel alman lazım
sonuç ??? etmen lazım,yapman lazım.
Kadir hazırlan !!! Ankaraya da götürebilirim bak,seçimini yap .Eğer gelmeyeceksen de gelmeyeceğim de.Bitsin bu iş.Söz tek kelime yazmayacağım.Kadir büyüksün diyeceğim.Kadir sana meydan okuyorum !!!
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
abi bırak kelime oyunlarını,kendine güveniyorsan,gelirsin bi perşembe yeriz,içeriz sonra sana, insignia kullanma dersi veririz bırak Ankarayı,Edirneyi,Ünyeyi,Fatsayı
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Tekzip ;
yukarıda iletimde yanlışla Şammas ismi yer almaktadır.Doğrusu Necmettin (Şaman) bey olacaktır.Yaptığım hatadan dolayı kendisinden özür dilerim.
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Kadir arkadaşımızda perşembe takıntısı var sanırım.Anlaşılan gelmeyecek.Bundan sonra Kadir arkadaşım sinyali versin sollasın beni.Bana kendine güvenen başka bir arkadaş illaki çıkar.Bundan sonra Kadir arkadaşımızla iddialı konularda yokum.Kadir benim için (iddialı konularda) yok hükmündedir.
iki soru;
- Neden şehirdışı?
- Neden perşembe buluşması?
Kadir için perşembe olmasa da herhangi bir akşam uygundur diye tahmin ediyorum, ama durduk yere buradan Ankara'ya Edirne'ye kimse çıkmaz, aranızda kararlaşıp birgün tem'e yada e5'e çıkın olsun bitsin bizde rahatlayalım
iki soru;
- Neden şehirdışı?
- Neden perşembe buluşması?
Kadir için perşembe olmasa da herhangi bir akşam uygundur diye tahmin ediyorum, ama durduk yere buradan Ankara'ya Edirne'ye kimse çıkmaz, aranızda kararlaşıp birgün tem'e yada e5'e çıkın olsun bitsin bizde rahatlayalım
akıl dolu soruların için teşekkür ederim.
- Neden şehirdışı? *** araçların motorları birbirinden çok farklı.yokuş aşağı,yokuş yukarı,ara hızlanma,viraj,yavaşlama,hızlanma vb verileri ve üstünlükleri çok iyi tespit edilebilir.Ayrıca 200 km/h üstü hızlara (Kadir arkadaşımız 260 km/h düz yolda çıkabileceğini iddia ediyor) hangi araç daha rahat çıkıyor,hızını hangi araç daha iyi koruyor göstermenin en elverişli olduğu yol uzun yol.Neyse çenemizi yoruyoruz
- Neden perşembe buluşması? *** Bu soru Kadir beyin .
Kadir arkadaşımızla benim iddiam bitmiştir.
Yorum