Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AYAGIMI GAZDAN ÇEKİNCE GELEN SES

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AYAGIMI GAZDAN ÇEKİNCE GELEN SES

arkadaslar dun aksam seyir halindeyken, aracımdan gelen yeni bi sesi keşfettim, camlar ve teyp kapalı, arac içi oldukça sessizdi, hafif eğimli rampa asağı bi yolda 2. viteste yaklaşık olarak 20-25km hızda arac kendi halinde ilerlerken bi ara ayağımı anlık gaza basıp çekmemle "tık" die bi ses duydum, ardından kafama takıldı ve defalarca denedım aynı olayı, her seferındede aynı sesı duydum, farklı vıteslerdede denedım, 1.vıtestede oluyo ama motor sesı daha baskın geldıgı ıcın algınlanmıyo, 3. vıteste ses daha az, en bariz 2.viteste duyuluyo, ayagımı gazdan cekip araç kompressore bindiği an tık diye bi ses, sanki bi çarpma sesi gibi, tahminimce motor bölümünde sol taraftan geliyo ses, rampa yukarı denedım ama ozaman yapmadı, ya düz yolda yada hafif egimli yollarda rampa asagı ınerken yapıyor, arkadaslar bu sesi daha önce duyan oldumu hiç, umarım bayram üzeri sıkıntı yaratmaz, cevaplarnız için teşekkürler şimdiden...

Ynt: AYAGIMI GAZDAN ÇEKİNCE GELEN SES

ya o değilde bizim forumdan çok iyi kalite kontrol ekibi çıkar, kapıyı kapatınca ne kadar ses geliyor, koltuğu hareket ettirince kaç db ses çıkıyor vs.

sorunun cevabı burada;
    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

InsigniaTEAM

Yorum

saolasın cagrıcım cok acıklayıcı bı cevap yazmısın tamam ben takıntılı bı surucuyum kabul edıyorum ama bu ses gercekten farklı, bu sabah servısı beraber acmayı dusunyodum odak calısanlarıyla, ama bayram yogunlugu olabılır dıye dusundum, bayramdan sonra ılk gun solugu servıste alırım heralde....

Yorum

Bir gün buluşalım hasan bey bize dinletebilirmisiniz sesi bende merak ettim işin açıkcası .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Keşfetmek haha haha
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

insignia reklamında Keşfedin! derken. Seslerden bahsediyorlarmış meğerse.. haha haha haha
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yaaa büyük konuşmak istemiyorum ama, Insignia'm olsun isterse ses gelsin önemli değil ya, altınızda gül gibi araba var basın gidin, ses mes sallayın gitsin ihihi
              herkes pirpirikli olmaya başladı, bu yüzden sağdan soldan gelen her sesi sorun sanıyosunuz bence. Vectra'da da gazı bırakınca takır tukur ediyordu özellikle 1.viteste. ama hiçbirşeyi yok, canavar gibi maşallah.
              InsigniaTEAM

Yorum

HASAN_APG09,

Sizin dediginiz problemi bende aylar oncesinden hissettim ve buraya da yazdim, lakin yazdigim yaziyi bulamadim. dusuk devirde seyrederken ayaginizi gazdan aniden kaldirdiginiz zaman bence sanki sanzimanin oradan tik diye bir ses geliyor. bu sesi duymak icin sessiz ortamda ve muziksiz olarak araci kullanmak gerekiyor, degilse sesi duymak imkansiz.

Yorum

eğer şanzumandan geliyorsa normal olabilir bence. normal giderken gaza basınca veya bırakınca vites kolunda çok az oynama görebilirsiniz. bu oynama sırasında ses geliyorsa bir sorun yoktur bence.
                  hazır bu oynamadan bahsetmişken de, hareket halindeyken elinizi vitesin üstünde tutmamanız öneriliyor, vites yolu için zararlı bir alışkanlıkmış.
                  InsigniaTEAM

Yorum

fatıh bey nezaman ıstersenız dınletebılırım bu sesı

Yorum

fırat bey peki ses hala gelmeye devam edıyomu, servise danıstınızmı

Yorum

cagrıcım hersey olana kadar zaten, suan olmadıgı ıcın ole dıyosun bence, suan bende altımda bi mercedes cl 500 olsun, isterse heryerinden sesler gelsin, razıyım derim. ama olduktan sonrada niye bu sesler deyıp dururum emınım, yanı hersey sahıp olana kadar, sahıp olduktan sonra araca gozun alısıyo, herseyın alısıyo ve ardından bu sesler, sorunlar vs.vs. kafana takılıyo, umarım ıfade edebılmısımdır kendımı...

Yorum

buyuk ıhtımal ses sanzımandan gelıyo, ayagımı gazdan ceker cekmez, vıtesın kasılmasıyla aynı anda tık dıye bı ses, bu aksam bıde vıtes topuzunu tutarak denıcem, bakalım sonuc aynımı olcak... eskı aracım vectra c ıdı, ondada vıtes degıstırırken sıkır sıkır ses gelıyo, servıs yapılacak bısı yok, normal demıstı, bu sesede normal derlerse hıc sasırmam....

Yorum

cağı gel satalım sana insignia bu ses bendede var yanlız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                              fatıh bey nezaman ıstersenız dınletebılırım bu sesı
                              Bir dinleyelim, haberleşelim pm den cep telefonunuzu gönderin görüşelim.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X