Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ESP HAKKINDA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ESP HAKKINDA

Arkadaslar kafama takılan bi unsur var aracım 1.6 T COSMO 2011 en fulu sorum şu aracım patinaja herzaman kalıyor hiç bi sekilde kesmiyor ön göğüste bulunan tuşum da açık baska nerden nasıl bi ayarı yada nasıl devreye giriyor henüz cözemedim kadranın orda patinaja kalınca sarı kayma simgesi cıkıyor ama bunu engellmiyor bir destek lütfen şimdiden teşekkürler..
    İmza Kuralları gereği resminiz çok büyük lütfen küçültün.
    http://i.hizliresim.com/vQpX0m.jpg

Ynt: ESP HAKKINDA

Lastikleriniz ömrünü tamamlamış olabilir
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Yok daha yeni taktırdım 0 ultra grip V kanal

Yorum

Zeminlede çok alakası var. Bende aracımda pamuk asfalt die tabir edilen, pürüzsüz yollarda aynı duruma düşüyorum.
        İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
        Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Lastik ölçünüz nedir, birde çokmu yükleniyorsunuz sizin sürüş tarzınızla alakalı olabilir mesala ben istesemde patinaja düşüremiyorum ama bazı arkadaşlarımız hep patide dknow

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Lastik ebatlarınız doğru ve lastikleriniz yeni ise ve aracınızın motor gücü stoksa, geri kalan tek şey kullanım faktörüdür, sanırım yarım debriaj yapıp gaza yüklenip ayağınızı debriajdan aniden çekiyorsunuz, yani sert kalkış yapıyorsunuz, normalde insigniaların kalkışı hantal olduğu için bazen istenizde patinaj çekteremediğinizde olur, bence sizin kalkışlarınızda bi sorun olabilir...

Yorum

Patii iyidir iyiii.. Millet pati çekmek için ne paralar döküyor araçlarına bizim araçlar kendi yapıyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06MBH79
                Arkadaslar kafama takılan bi unsur var aracım 1.6 T COSMO 2011 en fulu sorum şu aracım patinaja herzaman kalıyor hiç bi sekilde kesmiyor ön göğüste bulunan tuşum da açık baska nerden nasıl bi ayarı yada nasıl devreye giriyor henüz cözemedim kadranın orda patinaja kalınca sarı kayma simgesi cıkıyor ama bunu engellmiyor bir destek lütfen şimdiden teşekkürler..
                Sürekli dönmüyor olması lazım. Frenleme yapar ara ara ve aslında pedaldan ve seslerden bunu hissedersiniz. ESP devreye girince zönk diye durduğunu düşünüyorsanız bu doğru değil. Aracınız yine öyle veya böyle çekişe devam eder. Sadece devir düşer patinaj yapmayacak ya da azalacak bir seviyeye kadar. Siz ne kadar gaz verirseniz verin yemez gazı, kendi ayarlar. Bence bunu bir deneyin. Patinaja düştüğü anda daha çok gaz verin hatta tam gaz verin, eğer devir de aynı şekilde yükseliyorsa herhangi bir fren ya da devir düşmesi hissetmiyorsanız arıza ihtimalini o zaman düşünürsünüz. Arıza olsa uyarı verirdi, bence siz farkına varamamış olabilirsiniz.

Önceki yorumlara aynen katılıyorum. Aracınız basit durumlarda bile patinaja düşüyorsa bence sizin kullanım tarzınızla ilgili bir sorun vardır. Gaz ayarı ve varsa debriyajınızı kullanma konularını bir kez daha gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bu arada ESP "bilgisayarlı kalkış desteği" değildir Ben kafama göre gaz vereyim nasılsa o ideal kalkışı sağlar diye bir şey yok, o süper arabalarda var
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

her zaman kesinti yapmaz veya yolun durumuna göre her zaman torku ayarlamaz diye biliyorum.aracın tehlike arz etmicegi durumlarda hava yagmurlu degilse,arac patide saga sola çekmiyosa,gaza fazla yüklenince sarmıyosa yerinde veya arac sert bi virajda su birikintisine sert girmemişseniz v.b kolay kolay güc kesmez araç flesius abinin dedigi gibi esp biraz farklı bi sistem.
                    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                    uçan teneke fiorino

Yorum

o gösterge panelindeki esp lambasıda uyarı veriyor sana fazla yüklenme diye
                      her yandıgında esp devreye girmez.
                      zaten anlarsınız esp devreye girdinde uzun süre patide kaldıgında araç pati çeker ama devir kadranı 4 5 bin devirleri geçsede 5 bin devirlik güç vermez tekerlere.
                      kayma yapıca zamanda gücü keser tak diye yıgılır araba keyfli forumlar aracınızda sorun oldugunu sanmıyorum.
                      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                      uçan teneke fiorino

Yorum

2 yıllık yazlık lastiklerimde bende de yapıyordu. Kışlıkları taktım konfor gitti ama esp ışığı yanmıyor artık.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Ömer Bey siz de sakin mi kullanıyorsunuz? Çok merak ettim bu ESP meselesini ben. Ben zorlamadıkça yanmıyor asla. Bir de lastik ebat ve markalarını da yazabilir misiniz yazlıkların?

Yorum

yazılım var aracımda 200 beygir civarı. yorumlar için cok sagolun dikkate alıcam bunları

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                              Ömer Bey siz de sakin mi kullanıyorsunuz? Çok merak ettim bu ESP meselesini ben. Ben zorlamadıkça yanmıyor asla. Bir de lastik ebat ve markalarını da yazabilir misiniz yazlıkların?
                              Çok fazla zorlamam genelde sakin kullanırım. Esp ışığı sabahları ve yokuşlarda daha çok yakıyor. Esp kapatınca gazı fazla verdiğinde yokuşta sağa sola çekerek çıkıyor. Kışlıklarda öyle bir şey yok.
                              Michelin Pilot Super Sport 245 45 18 ZR serisi
                              Goodyear eagle ultra grip m+s aynı ölçülerde

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                              X