Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yokuş kalkış desteği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yokuş kalkış desteği

merhabalar...15 gün içinde teslim alacağım 1.6 cosmo aracımla ilgili olarak bişey öğrenmek istiyorum...benim aracım oto şanzıman ama opel yokuş kalkış desteği sadece manuel şanzımanlara koymuş....bu handikap olabilir.mi acaba?şimdiden teşekkürler...
    2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Ynt: yokuş kalkış desteği

Sorun olacagini dusunmuyorum otomatiklerde zaten buna benzer sistemler mevcut

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tam otomatiklerde zaten geriye kaydırma olmaz şanzımanda sorun yoksa.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Otomatik vitesli araçlarda hill holder'a ihtiyaç olmadığı için koymuyor. Zira gerçekten de ihtiyaç yok.
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yokuş kalkış desteği çok faydalı bir düzenek. Bazen dur-kalk trafikte saçmaladığı da oluyor. Ben tam otomatiklerde kullanılmasına gerek yok diye biliyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aracınız hayırlı olsun, yokuş kalkış desteğine gerek yok, ayağınızı frenden çeker çekmez araç hareket haline geçiyor zaten...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              Aracınız hayırlı olsun, yokuş kalkış desteğine gerek yok, ayağınızı frenden çeker çekmez araç hareket haline geçiyor zaten...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
              X