Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni sidi motor titreme !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni sidi motor titreme !!!

Geçmiş olsun, basitçe atlatmanıza çok sevindim.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Geçmiş olsun.

Evet yazılımla birlikte ilk 2 viteste Traction Control daha az devreye giriyor. Bariz bir çukurdan geçmek falan gerekiyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

arkadaşlar gittiğini sandığımız titreme halen devam ediyormuş. araç yokuş çıkarken 100-110 gibi süratlere doğru çıkmaya başladığında titreme yapıyor. bana kalırsa sorun sanki buji kaynaklı gibi çünkü bu motorların bazıları buji arızalı geliyor ama bakalım yarın yine servis yolu gözüktü bize
        2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
        2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Hemserim gecmis olsun bende merak ettim simdi sorunu valla
          F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar güncelleme sonrasında hem düşük devirde vurun ortadan kalktı hem de bir litre civarında ortalama tüketim azaldı. Kesinlikle motorlarınızi güncelletin .
            2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

Çözülmüş olması sevindirici.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
              X