Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm uyarı sesleri gitti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tüm uyarı sesleri gitti

Emniyet kemeri-park sensör sesi-sinyal açık uyarı sesi- vs. tüm sesler birden gitti. blink
    2010 COSMO 2.0 CDTI GRI DVD 800

Ynt: Tüm uyarı sesleri gitti

Bende de yılda birkaç defa oluyor. Sanırım DVD800'den kaynaklanıyor, ya da sizde hangisi varsa. İlgili hoparlörler devre dışı kaldığı için ses gelmediğini tahmin ediyorum. Müzikte sorun yok ama dediğiniz gibi uyarı sesleri gidiyor. Sonra kendiliğinden geçiyor o yüzden pek umursamıyorum. Ama kontak uzun süre (bir kaç saat) kapalı kaldığı halde düzelmemişse kutup başlarını söküp takmanızı tavsiye ederim.

Geçmiş olsun.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Zaten akşam da aynı sıkıntı oldu sabah duzelmisti. Yine olunca kafamı bulandirdi.

Yorum

Ilginize teşekkür ederim.

Yorum

Arkadaşlar bütün seslerin gitmesi araçlarımızdaki multi medya sistemiyle alakalı benim araçta aracı aldığım gün bu olayla karşılaştım aynı sorun devam edince cihazı değiştirdiler o gün bu gün bu sorun yok gecici çözüm ya kendi kafasına göre düzeliyor yada akü kutup başı sökme işi sorun çözülüyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kutupbaşı iyidir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              Kutupbaşı iyidir...
              Sadece anlık çözer yalnız, sabah kalkınca gene aynısını yapar. Bunu belirtmek istiyorum, çünkü çoğu yerde kutup başı söküp takmak artık sihirli bir fomül halini almaya başladı. fazla beklentiye girmemek lazım. AFL ve DVD800 sorunu olanlar için hiç bir işe yaramaz. Tabi anlık bir sorun değilse.
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
              X