Fiyat belirtilmemiş galiba ama herhalde komple motordan daha uygun olmuştur. Sandık olduğuna göre... Neden sandık denir onu da hiç anlamamışımdır.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Tşk ederim .. bazen olmadık işler kişilerin başına gelebiliyor.. Nasip diyelim
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Ne sandığı bu çeyiz mi
Şaka bir yana geçmiş ve Hayırlı olsun
Evlendirdik onun sandığı tşk bir ara ufaklığı göresim geldi .. problemler ne alemde göreyim :P
Orjinal yazı sahibi: canbaz
geçmiş olsun.motorunuzda ciddi sorun çıkmadan önce,yazılım vb bir uygulama varmıydı ?
yazılımla alakası yok diye düşünüyorum olsa pistonlarda ve subaplarda aşırı aşınma meydana gelemsi lazımdı..
Orjinal yazı sahibi: Flesius
Fiyat belirtilmemiş galiba ama herhalde komple motordan daha uygun olmuştur. Sandık olduğuna göre... Neden sandık denir onu da hiç anlamamışımdır.
sandık motordaha uygundu ben biraz daha uyguna aldım..
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
Sufyan abi tekrar geçmiş ve hayırlı olsun...
tşk Hasanım
Orjinal yazı sahibi: tornado
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun abi. Garantiden mi değişti?
Tşk hayır cep garantisi
Orjinal yazı sahibi: ulas79
geçmiş olsun abi,yeni çeyiz sandığın hayırlı olsun
sağolasın ulaşım
Orjinal yazı sahibi: EnigmaX
çok geçmiş olsun. iyi tarafından bakmak lazım..motoru yenilemiş oldunuz.
yağ konusu bir çok yerde konuşuldu. aracımı alır almaz 1000 km de yağı dışardan alıp (mobil 1) yağını değiştirmek istedim. servis müdür motorun garanti dışı kalacağını söyledi. servisler kendi yağlarını kullandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. sebebi varil varil ucuza alıp büyük bir kar ile satmaları. GM yağları kötüdür demiyorum ama kendini kanıtlamış mobil 1, castrol gibi yağlar varken....
bütün bakımlarda yağımı kendim alırım (mobil 1 esp 0-40).
dknow
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
Geçmiş olsun abi
Vardır burdada Hayır yeni motoruna keyifli suruşler
Tşk Sağolasın .. nasip
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
sufyan abim tekrardan geçmiş olsun
Tşk Yusufum
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
geçmiş olsun abim
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Geçmiş ve hayırlı olsun öncelikle.
Yağ pompası sıkıntısı olsa 130000e varmadan daha çabuk sıkıntı göstereceğini düşünüyorum.Bizim işyerindeki bipperın motoru 120000 de havlu attı.Sonra fark ettim ki bizim çıraklar iş makinası için kullandığımız 15-40 yağı araçların bakımında kullanıyorlar. Servisin kullandığı yağda problem var belirttiğiniz gibi.
Servis garanti kapsamında mı değişti motoru yoksa ne kadar bedel alındı?
Dediğim gibi ya pompa yada yağın kalitesinden...
Orjinal yazı sahibi: ratip
Hayırlı olsun sandığın abi
Açtık kutuyu Ratip im
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Sandigin hayirli olsun abi sandik acmaya es dost cagirilir diye biliyorum ya da sandik gormek miydi o)))
Bu arada garantiden mi degisti?
Gökhan sen hala oradamısın yahu.. içinemi oturdu (Anlayan anlar:P)
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yeni motorun hayırlı olsun Sufyan abi. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum