ben aldığımızdan beri ışıkların sönmesini hep bekliyorum beklemek daha iyi sanırım. ama sadece kontağı açınca değil, çalıştırdıktan sonra da 1 dk. bekliyorum (bazen biraz daha uzun) ve stop etmeden önce de en az 1 dk. bekliyorum. (turbo için)
kesinlikle dogru bişey yapıyorsun
+1
clapclap
abi tanımayanlar için kendini aşağıdaki linkten tanıtırsan sevinirim
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
ışıkların sönmesini beklemek de fayda var.benim hem sevdiğim hem de kızdığım bir özellik var bilmiyorum dikkatinizi çektimi.kontak anahtarını motor çalışana kadar çevrili tutmak gerekmiyor.anahtarı birkez çevirip hemen bırakıyorum marş motoru araba çalışana kadar kendi otomatik çalışıp duruyor.bu hoşuma gidiyor ancak bunun yerne bunu bir start butomu koysalarmış diye de kızıyorum
1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)
ışıkların sönmesini beklemek de fayda var.benim hem sevdiğim hem de kızdığım bir özellik var bilmiyorum dikkatinizi çektimi.kontak anahtarını motor çalışana kadar çevrili tutmak gerekmiyor.anahtarı birkez çevirip hemen bırakıyorum marş motoru araba çalışana kadar kendi otomatik çalışıp duruyor.bu hoşuma gidiyor ancak bunun yerne bunu bir start butomu koysalarmış diye de kızıyorum
Bencede insignia ya motor star stop buttonu yakışırdı. Bu durumun tek iyi yanı ilerde turbo timer taktırmak istiyorsanız klasik anahtar sisteminde mümkün oluyor, ancak start stop buttonlu araçlara takılamıyormuş.
anahtarı bir kez çevirip bırakınca kendisi çalıştığını bilmiyodum.. bunun herhangi bir zararı olmaz değilmi ..
Ben de çok kısa çevirip bırakıyorum.Bir zararını görmedim şimdiye kadar,serviste görmüştüm usta bu şekilde yapıyordu.O gün bu gündür ben de öyle yapıyorum
niye zararı olsun ki, mekanik değil elektronik sistem olduğu için 0,5 saniye de marş basılı tutsan, 3 saniye de tutsan araç bir marş olarak algılıyor onu. önemli olan 20sn. basılı tutmamak. bkz: taşıma modu
Yorum