Aracı ilk çalıştırmada kontağı açmadan önce tüm ışıkların sönmesini beklemeli miyiz? Gerçi bekleyip çalıştırınca tüm ışıklat tekrar yanıp sönüyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araç Çalıştırma
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Araç Çalıştırma
ben aldığımızdan beri ışıkların sönmesini hep bekliyorum beklemek daha iyi sanırım. ama sadece kontağı açınca değil, çalıştırdıktan sonra da 1 dk. bekliyorum (bazen biraz daha uzun) ve stop etmeden önce de en az 1 dk. bekliyorum. (turbo için)
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattben aldığımızdan beri ışıkların sönmesini hep bekliyorum beklemek daha iyi sanırım. ama sadece kontağı açınca değil, çalıştırdıktan sonra da 1 dk. bekliyorum (bazen biraz daha uzun) ve stop etmeden önce de en az 1 dk. bekliyorum. (turbo için)
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
aracı calıstırırken ısıkların sonmesını beklemek gerek, cunku arac elektronık sıstemlerını test edıyo, devrelerını tamamlayıp, kendını calısmaya hazırlıyo dıye bılıyorum, ben cogu zaman beklıyorum, ozellıkle sabahları ılk calıstırmada, rolantı devrı ılk calısmada 1200 devırlerden 800 devire dusene kadar beklıyorum, motor sesındende bellı oluyo zaten, ama stop ederken ole cok beklemıyorum, cok devırlı kullanmadıysam 5-10 sn bekleyıp stop edıyorum...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattben aldığımızdan beri ışıkların sönmesini hep bekliyorum beklemek daha iyi sanırım. ama sadece kontağı açınca değil, çalıştırdıktan sonra da 1 dk. bekliyorum (bazen biraz daha uzun) ve stop etmeden önce de en az 1 dk. bekliyorum. (turbo için)1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zeytinBende kontrol ediliyor diye bir yazı geliyor. O sonunce çalıştırıyorum.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum