Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Çalıştırma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Çalıştırma

Aracı ilk çalıştırmada kontağı açmadan önce tüm ışıkların sönmesini beklemeli miyiz? Gerçi bekleyip çalıştırınca tüm ışıklat tekrar yanıp sönüyor.
    [center]
    2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Ynt: Araç Çalıştırma

Servise sordum tüm ışıklar sönünceye kadar beklemek lazımmış elektronik devreler tamamlanıyormuymuş neymiş
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Evet beklemelisiniz. Ben bilerekten havayastığı ve diğer güvenlik fonksiyonlarının devreye girmesi için beklemek gerek diye biliyorum.
      Beyaz tutkudur.

Yorum

Bildiğim kadarı ile bir sistem testi oluyor çalıştırmadan önce,sonra hepsinin yanması ve kadran sadece görsellik için.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

ben aldığımızdan beri ışıkların sönmesini hep bekliyorum beklemek daha iyi sanırım. ama sadece kontağı açınca değil, çalıştırdıktan sonra da 1 dk. bekliyorum (bazen biraz daha uzun) ve stop etmeden önce de en az 1 dk. bekliyorum. (turbo için)

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
            ben aldığımızdan beri ışıkların sönmesini hep bekliyorum beklemek daha iyi sanırım. ama sadece kontağı açınca değil, çalıştırdıktan sonra da 1 dk. bekliyorum (bazen biraz daha uzun) ve stop etmeden önce de en az 1 dk. bekliyorum. (turbo için)
            +1

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ama her zaman bekleme fırsatınız olmuyor hele istanbulda.
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

aracı calıstırırken ısıkların sonmesını beklemek gerek, cunku arac elektronık sıstemlerını test edıyo, devrelerını tamamlayıp, kendını calısmaya hazırlıyo dıye bılıyorum, ben cogu zaman beklıyorum, ozellıkle sabahları ılk calıstırmada, rolantı devrı ılk calısmada 1200 devırlerden 800 devire dusene kadar beklıyorum, motor sesındende bellı oluyo zaten, ama stop ederken ole cok beklemıyorum, cok devırlı kullanmadıysam 5-10 sn bekleyıp stop edıyorum...

Yorum

ben de duracağım yere 10 15 metre kala boşa atıyorum haha

Yorum

oda guzel bısı tabı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                      Araçlarımızın kullanma talimatında motoru ısıtmak için beklemeyin , bunun yerine çok yüksek devirlere çıkmadan sürün deniyor. Aynı zamanda turbo çok zorlandıysa motoru stop etmeden önce 30-60 sn bekleyin de yazıyor.
                      1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Bende kontrol ediliyor diye bir yazı geliyor. O sonunce çalıştırıyorum.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                          Bende kontrol ediliyor diye bir yazı geliyor. O sonunce çalıştırıyorum.
                          evet abi, yalnız o yazı qösterqelerin ortasındaki kırmızı renkli bilqi ekranında yazıyor. zaten o yazı qeçtikten sonra 1-2 sn içinde diğer tüm ışıklar da sönüyor.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Babam hiç affetmiyor da ben yine bekliyorum sönmesini
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                              Babam hiç affetmiyor da ben yine bekliyorum sönmesini
                              +1

Yorum

İşleniyor...
                              X