Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insigniam hakkında bazı sorular

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni insigniam hakkında bazı sorular

İki gün önce yeni insigniama kavuştum. genel sohbet bölümünde de bahsetmiştim ama buraya da yazayım ; araç 2014 model 1.6 turbo SIDI active select cosmo stil paketi ve park&go paketli. şimdi bazı sorularım olacak. aracı aldığım gün izmirde bırakıp istanbula döndüm ve o günden beri göremiyorum, kısmetse yarın tekrar göreceğim
    araç 30.04.2014 çıkışlı, benim bu aracı servise götürüp güncelletmem gereken bir yazılımı var mıdır?
    araçta lastik basınç sensörü olması lazım diye biliyorum ama araç menüsünde bununla ilgili bişeye rastlayamadım, yok mu acaba?
    active select vites değiştirirken hissettiriyor gibi, ben mi fazla hassasım acaba yoksa gerçekten böyle mi? biyerlerde okumuştum çünkü bir arkadaş yazmış cvt şanzıman gibi yağ gibi kayıyor diye, ama ben öyle bir durum göremedim, tabi bir aydır 3.20 ve mercedes c 180 gibi araçlar kullanıyordum, onların şanzımanındaki konforu aramakla hata mı ediyorum?
    intellilink ile ilgili bir güncelleme yaptırıp gerçekten şu değişti çok güzel oldu fiyen var mı, çünkü kısıtlı zamanda kurcaladığım alet bana pek de süper bişey gibi gelmedi.
    bir de araçta nispeten yüksek süratte genel bir titreme var nedeni ne olabilir? gerçi hasan arkadaşımız bununla ilgili bir fikir verdi öbür başlığımda, sanırım arka lastikler konusuna eğileceğim.
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Ynt: Yeni insigniam hakkında bazı sorular

Sorularınıza tek tek cevap vermeye çalışayım,

Yazılım güncellemesi gerekip gerekmediğini gene ancak servis bilebilir. Sizin aracınızın fabrika çıkış tarihinden önce gelmişşe güncelleme, büyük ihtimalle aracınıza gerekecektir.

Lastik basınç sensörüyle ilgili kimi kullanıcılar bende yok mu acaba diyorlar ama genelde aracı tanımadıklarından böyle düşünüyorlar. Lastiklerin siboplarından anlaşılıyormuş, ben farkı bilmiyorum. Göstergelerde ayarlar sayfasında görünmesi istenen sayfaların olduğu bir ekran var, belki de orada lastik basınç ekranı seçili değildir. Tabi nadiren de olsa bu özellik eklenmemiş bir seriyi de Türkiye'ye gönderebiliyorlar. Bunu resmi bir ağızdan duymadım yalnız.

Ben deneme sürüşünü otomatikle yapmıştım. Güzergah da yokuş yukarıydı. Ona rağmen geçişleri hissetmemiştim. Ama ben otomatiğin acemisiyim, anlamamış olabilirim

Intellilink güncellemesi hata düzeltmeleri için geldi. Bir yenilik getirmedi.

Yüksek süratteki titremeyle henüz karşılaşmadım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bende 1-2 ekleme yapayım güncelleme konusuna myopelden bakabilirsiniz.
      Lastik basınç sisteminin olup olmadığını lastik üzerinde çelik siboplardan anlayabilirsiniz.
      Titreme konusuna gelirsek bende de titreme yok dediğiniz gibi lastiklerden kaynaklanan bir sorundur büyük ihtimalle unutmadan hayırlı olsun

Yorum

Hayırlı olsun.
        Allah kavuştursun
        İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Teşekkür ederim
          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

İşleniyor...
          X