Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik derecelendirmesi, kullanıcı yorumla ve incelemeleri ile ilgili web sitesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lastik derecelendirmesi, kullanıcı yorumla ve incelemeleri ile ilgili web sitesi

Merhaba,

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte lastiklerle ilgili sorular da çoğalmaya başladı internet aleminde, çokça konuşuluyor ve çoğu kişi fikir alabileceği yer bulmakta zorlanıyor. Bu forumda da konuşulmuştu o yüzden paylaşmak istedim. Aşağıdaki site İngilizce ama gene de fikir sahibi olunabilir diye düşünüyorum. Ben aradığım her lastiği buldum, bolca yorum ve değerlendirme var, skala var. Umarım faydası olur.

Selamlar.

http://www.tyrereviews.co.uk/
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Ynt: Lastik derecelendirmesi, kullanıcı yorumla ve incelemeleri ile ilgili web sitesi

Bide turkcesi olaydi
    F30 Sport+

Yorum

Ynt: Lastik derecelendirmesi, kullanıcı yorumla ve incelemeleri ile ilgili web sitesi

Türkiye'de lastik değerlendiren yok sanırım. Otomobil incelemesi gırla ama lastik... yok...
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
      X