Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vites geçişlerinde göğüsleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• vites geçişlerinde göğüsleme

Merhabalar.aracimda ozellikle 3. Ve 4. Viteste 2500 devire kadar olan bölümde araç tekler gibi yapip motor göğüsleme yapiyor. Ancak bunu kafasina estiginde yapmasi garibime gidiyor.bu konuda bilgisi olan daha once basina gelen var mi?

Ynt: vites geçişlerinde göğüsleme

Rolanti Bozukluğu da Dahil Benzer Olay Bende de Vardı. MAF Sensörü ve Gaz Kelebeğini Temizlettim, Yağlı Kutu İçi Yağlı Hava Filtresi Yerine Orjinal Filtre Kullanmaya Başladım, Düzeldi. Temizlik İçin Özel Spray Alıp Kullandım.

Yorum

Göğüsleme nedir?
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Göğüsleme nedir?
        Gaz kesip göğüslüğe doğru yaylanma
        Aynı olay mı bilmiyorum ama, bende de gaz kesme oluyordu, yazılımla düzelmişti. Qrdan göğüslenme yabancı gelmedi
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
          Orjinal yazı sahibi: Flesius
          Göğüsleme nedir?
          Gaz kesip göğüslüğe doğru yaylanma
          Aynı olay mı bilmiyorum ama, bende de gaz kesme oluyordu, yazılımla düzelmişti. Qrdan göğüslenme yabancı gelmedi
          Teşekkürler Yeni bir terim daha öğrenmiş oldum
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
          X