arkadaşlar; debriyajı kaldırırken sanki kademeli kalkıyormuş gibi ayağımda tık tık bir his oluştu. yani dipdeyken hafif çekiyorum ayağımı tık sonrasında ortalarda bir tık daha hissediyorum bu neyin belirtisi olabilir.Benzer bir sorun yaşayanlar var mı?? dknow
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
debriyaj..
Collapse
X
-
Ynt: debriyaj..
Orjinal yazı sahibi: insigniaTarkadaşlar; debriyajı kaldırırken sanki kademeli kalkıyormuş gibi ayağımda tık tık bir his oluştu. yani dipdeyken hafif çekiyorum ayağımı tık sonrasında ortalarda bir tık daha hissediyorum bu neyin belirtisi olabilir.Benzer bir sorun yaşayanlar var mı?? dknow
Yarın aracı servise götürünce yapılacak operasyon ile ilgili daha detaylı bilgi alıp işlemi başında izleyeceğim. Dediğim gibi sıkıntınız benimle aynı olmayabilir fakat debriyajda kesilmeyen bir ses mevcut şu anda.
-
Debriyajımdan gelen sesi videoya aldım:
Yorum
-
Pedalı bırakma esnasında birbirine çarpan iki metal parçadan çıkıyor gibi. Videoda sürekli ses geldi fakat kullanım esnasında sürekli olan bir ses değil. Bazen duyuluyor.
Aralarına kauçuktan expansion joint gibi bir malzeme konsa ses kesilecek gibi.
Bakalım Macaristan Fabrikası nasıl bir çözüm buldu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pamperossanırım bu olay şuan bendeki de ayagimi tam kaldirdigim esnada sonlara dogru bir tık sesi gibi takilma gibi oluyor. nedendir ki yeni başladi bende de.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
2 aydir bişey olmadiysa bir problem teşkile etmez herhalde. ama gene de bir gidip göstermekte fayda var.bir boş zamanda gidicem.buradan sonucu yazarim. ne enteresan şeyler çıkıyor gün geçtikçe. debriyaja basmaya korkar hale gelicez yakindaInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaTarkadaşlar; debriyajı kaldırırken sanki kademeli kalkıyormuş gibi ayağımda tık tık bir his oluştu. yani dipdeyken hafif çekiyorum ayağımı tık sonrasında ortalarda bir tık daha hissediyorum bu neyin belirtisi olabilir.Benzer bir sorun yaşayanlar var mı?? dknow
benim 3 gün önce debriyaj balatalarım yandı ve garantiden değiştirdim çok şükür ancak debriyajla ilgili sıkıntılarımın başladığı ana çok yakın bir konu sizinki.Yaklaşık 2-2,5 ay önce debriyaj bırakırken orta noktalarda sakız yapışması gibi bırakmaya başladı ve tık diye bir ses gelirdi.Sonuçta debriyaj 3 gün önce tamamen yandı bitti.İnşallah sizinkide aynı şekilde sonuçlanmaz ama benim başıma gelen bu.
Servise gittiğimde de şu açıklamayı yapmıştı ilave edeyim onu da.
Debriyaj bir miktar hidrolikle bırakır daha sonra geriye kalan kısmı yay çeker,işte o aradaki olayı ayağınızda hissediyorsunuz bir sorun değil dedi ama bu aracı aldığımda 6 ay boyunca neden hissetmedim diye kafama takıldı ertesi günde kaderin cilvesi debriyaj yandı aynı servise gittim dün bişey olmaz diyen servis teknikeri arkadaş yanmış bunu hemen değiştirmeliyiz dedi."""Opel İnsignia 2010 Cosmo-Teknik Gri-Bej-DVD800-Navigasyon"""
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: pintossiOrjinal yazı sahibi: insigniaTarkadaşlar; debriyajı kaldırırken sanki kademeli kalkıyormuş gibi ayağımda tık tık bir his oluştu. yani dipdeyken hafif çekiyorum ayağımı tık sonrasında ortalarda bir tık daha hissediyorum bu neyin belirtisi olabilir.Benzer bir sorun yaşayanlar var mı?? dknow
benim 3 gün önce debriyaj balatalarım yandı ve garantiden değiştirdim çok şükür ancak debriyajla ilgili sıkıntılarımın başladığı ana çok yakın bir konu sizinki.Yaklaşık 2-2,5 ay önce debriyaj bırakırken orta noktalarda sakız yapışması gibi bırakmaya başladı ve tık diye bir ses gelirdi.Sonuçta debriyaj 3 gün önce tamamen yandı bitti.İnşallah sizinkide aynı şekilde sonuçlanmaz ama benim başıma gelen bu.
Debriyaj bir miktar hidrolikle bırakır daha sonra geriye kalan kısmı yay çeker,işte o aradaki olayı ayağınızda hissediyorsunuz bir sorun değil dedi ama bu aracı aldığımda 6 ay boyunca neden hissetmedim diye kafama takıldı ertesi günde kaderin cilvesi debriyaj yandı aynı servise gittim dün bişey olmaz diyen servis teknikeri arkadaş yanmış bunu hemen değiştirmeliyiz dedi.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: PamperosOrjinal yazı sahibi: pintossiOrjinal yazı sahibi: insigniaTarkadaşlar; debriyajı kaldırırken sanki kademeli kalkıyormuş gibi ayağımda tık tık bir his oluştu. yani dipdeyken hafif çekiyorum ayağımı tık sonrasında ortalarda bir tık daha hissediyorum bu neyin belirtisi olabilir.Benzer bir sorun yaşayanlar var mı?? dknow
Debriyaj bir miktar hidrolikle bırakır daha sonra geriye kalan kısmı yay çeker,işte o aradaki olayı ayağınızda hissediyorsunuz bir sorun değil dedi ama bu aracı aldığımda 6 ay boyunca neden hissetmedim diye kafama takıldı ertesi günde kaderin cilvesi debriyaj yandı aynı servise gittim dün bişey olmaz diyen servis teknikeri arkadaş yanmış bunu hemen değiştirmeliyiz dedi.
allah daha büyük sıkıntı vermesin şimdiden geçmiş olsun"""Opel İnsignia 2010 Cosmo-Teknik Gri-Bej-DVD800-Navigasyon"""
Yorum
Yorum