Aracı aldığımdan beri helikopter sesi mi desem yoksa dizel motor sesimi desem anlayamadığım bir ses var arabada, sadece ve sadece araba hareket halindeyken ses geliyor. Sanki bir pompa çalışıyor ya da triger kayışlardan ses geliyor gibi, bazen de cam açıklen hız yaparsınız ya pır pür diye ses yapar ona benziyor, ilginçtir rolantideyken çıt yok arabada hatta motor sesi bile yok o kadar sessiz araba çalışıyor mu diyorum bazen, o kadar sessiz. Birtek bende mi var bu ses acaba, başka yaşayan varmı? Servis sorun yok , seste yok diyor. Ama arabı hep rolantideyken dinliyorlar. Ben de var diyorum benzinli arabadan böyle ses çıkmaz bildiğim, varmı bilgisi olan ya da bu tarz sorunla karşılaşan?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Helikopter ya da Dizel
Collapse
X
-
Ynt: Helikopter ya da Dizel
Normal bir durum degil
Sizin aracta ses iteceklerden gelebilir yada bir hortum yerinden cikmistir yada kucuk bir kacak vardir
Servistekilerle siz beraber teste cikin ve araci dinletin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Ooooo... Dizel gibi hakikaten... Sübap sesi mi diyeceğim ama... Ona da tam benzemiyor... İlk defa duydum bu sesi benzinlide...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Bu ses normal içeriden bu ses duyulmaz ama motor kaputu açıldığı zaman bariz duyulan bir se bu itecekler veya hareketli volandan gelen sese benziyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: DavudxSu linktekiyle birebir aynı
https://m.youtube.com/watch?v=btfnYHvmwT0
Birkaç saat sonrada benimkini yayınlarım
Bu da içerden gelen ses, yarın servise gidip yol testi yapalım. Fatih abi volanı yeni değiştirdim, ondan öncede vardı bu ses çoğu kişi ses normal diyor ama bana göre anormal bir ses. Benzinli arabadan böyle ses gelmez normalde. Yoldayken dizel kadar şiddetli ses gelmesede benzinli olduğuna inanmak ğüç ihihi ihihi
Yorum
-
Ben aracımda böyle bir ses hiç duymadım. Tabi ki kaput açıkken ses farklı gelir ama böyle değil. Arada başka sesler var biribirine karışan. Sizin videonuz da ilk attığınız video da bence pek normal değil. Orda olmaması gereken sesler var gibi geliyor bana.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusBen aracımda böyle bir ses hiç duymadım. Tabi ki kaput açıkken ses farklı gelir ama böyle değil. Arada başka sesler var biribirine karışan. Sizin videonuz da ilk attığınız video da bence pek normal değil. Orda olmaması gereken sesler var gibi geliyor bana.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxOrjinal yazı sahibi: FlesiusBen aracımda böyle bir ses hiç duymadım. Tabi ki kaput açıkken ses farklı gelir ama böyle değil. Arada başka sesler var biribirine karışan. Sizin videonuz da ilk attığınız video da bence pek normal değil. Orda olmaması gereken sesler var gibi geliyor bana.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: DavudxOrjinal yazı sahibi: FlesiusBen aracımda böyle bir ses hiç duymadım. Tabi ki kaput açıkken ses farklı gelir ama böyle değil. Arada başka sesler var biribirine karışan. Sizin videonuz da ilk attığınız video da bence pek normal değil. Orda olmaması gereken sesler var gibi geliyor bana.
Yorum
Yorum