Arabanın manifoltunda çatlak varmış(turboya giden kol)Kaynak yaparsak tekrar çatlar dediler.Sıfırıda bin tl üzerindeymiş.İnsigniaya başka bi manifolt uydurma imkanımız varmı?Başına böyle bişey gelen oldumu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Manifolt
Collapse
X
-
Ynt: Manifolt
Geçmiş olsun.
Nasıl çatlamış ki?
Garantisi bittiği için ağustos ayında 1.4 aracımın manifoldunu sıfırıyla 1900 TL + 100 TL işçilikle değiştirmiştim.
Kazalı araçların çıkma sağlam manifoltları olabiliyor, 750 TL civarında.
Araştırın derim.
Ama aracınızı uzun yıllar kullanacaksanız sıfır manifolt taktırın kafanız rahat etsin.
2 yıl garanti veriliyor sıfır ürüne..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
-
Saolun.1500 tl gibi bi rakam çıkardı özel servis.İkinci eline bakıyorum şu an.İkinci el bulamazsak mecbur sıfır takıcam.Arabada gazdan ayağını çekince gulu gulu gibi bi ses yapıyo manifolt çatlamış.İkinci elle sıfır arasında yarı yarıya fark var sağlam bi tane bulursam alıcam
Yorum
-
Ha şu hindi meselesi... Ama bu sefer kaynak farklı galiba. Murat Bey'e katılıyorum. Satıp kurtulayım gibi bir düşünceniz yoksa, ki olsa bile aslında çok şık olmaz, bence de sıfırına yönelin. Ama tabi para kolay kazanılmıyor, çıkma bulabilirseniz büyük şans olur. Geçmiş olsun...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Şöyle bir yer var ama kimdir nedir bilmiyorum...
http://www.yildizsanayisitesi.com/il...-oto/8380.html2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Az sabredin bakalım, belki Beschäler'in dediği gibi çatlak yoktur. Öncekilerde bir hortum konusu vardı. Tabi ki kaçak kaçaktır çatlaktan da basit bir hortum atmasından da olabilir ama teşhisi doğru koymak lazım. Servis güvendiğiniz bir servis miydi? Bir de önceki konuları bi inceleyin bence ve deneyin. Glu glu yazınca çıkıyo zaten İnşallah basit bir konudur da bedava atlatırsınız. İkramiye kazanmışsınız gibi oluyor
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
3 yere götürdüm.En sonunda özel opel servisine götürdüm gözümün önünde söktüler.Manifolt ve turbo birbirine bağlı.Turboya giden kol çatlak inceledim.Zaten arabada fır fır diye bi ses var, ondan ayrıcada 2.devirden bin devire düşerken gurulduyo.)
Yorum
-
gulu gulu konsunu okudum o sese benziyo hatta.Ama ondan başkada bi fırfırlama sesi var.Manifoltun çatlak olduğunu gördüm zaten.Çatlak olduğundan dolayı turboda kaçırıyomuş.Turbodanda cuflama sesinden hariç ince bi ıslık sesi geliyo 3binlerden aşağıya inerken.Manifoltla alakalıymış bu seste.
Yorum
-
Teşhis doğru olduğuna göre uygun bir parça bulmak lazım. Bence internetten araştırırsanız mutlaka sonuç alırsınız. Tekrar geçmiş olsun.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum