Turanza da iyidir ama Potenza ile aralarında klasman farkı var. Potenza daha sportif Turanza ise daha sakin kullanım için daha uygun gibi.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
bilgileriniz için teşekkur ederim gorunun oki contınental yada yada potenza
Kesinlikle Potenza Re 002
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
oncelıkle benzinli ıngisnia kullanan arkadaşlar benzini hangi istasyondan alıyorsunuz ve hangisi da ıyı ingisnia için
Benzini de mazotu da yıllardır Opet'ten alıyorum. Puan toplama ve hizmet konusunda da yakıt konusunda da çok başarılı buluyorum. Tüm istrasyonları her zaman tertemiz oluyor. Şehirler arası yollarda yakıt almayacaksam bile sadece Opetler'de dururum. Çok temiz WCleri var çünkü. Sıfır araçlar için kartlı bir kampanyaları vardı eşime Fiesta aldığımızda, yakıtı sadece Opet'ten kullanırsanız yakıt kaynaklı arızaları onlar finanse ediyorlardı aracınız garanti de olmasa da.
Ondan önce ise Shell kullanıyordum Astra'm varken, 2009 öncesinde. İyiydi ama istasyonlar temiz olmuyordu şehirler arası yollarda.
Yorum