arkadaşlar ben yenı uye oldum yanlışsam duzelltin.bnde 2012 1.6 cosmo aldım full 16000kmde lastık ebat olçum 245 40 19 lastık almak istıyorum 4 mevsim hangisi ıyıdır marka olarak
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hangi lastık alınmalı
Collapse
X
-
Ynt: hangi lastık alınmalı
Orjinal yazı sahibi: BAS 72arkadaşlar ben yenı uye oldum yanlışsam duzelltin.bnde 2012 1.6 cosmo aldım full 16000kmde lastık ebat olçum 245 40 19 lastık almak istıyorum 4 mevsim hangisi ıyıdır marka olarak
-
Lastik işi biraz enteresan bir konu beklenti çok önemli
Michelin
Prelli Pzero
Bridgestone
Dunlope
Continental
iyidir
Ama hem ucuz hemde iyi olsun derseniz Kumho ya bakabilirsiniz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
4 mevsim kullanılan lastikler yazın iyi bir yaz lastiği kışın da iyi bir kış lastiği olmuyor bence.. Benim araçta yaz lastikleri continental,, kış lastiği olarakta petlas var.. Bugün kışlıkları taktım tekrar araca.. petlas tan çok memnunum.. Fiyat olarakta diğerlerinden uygun..
Yaz lastiği olarak arkadaşların çogu pirelli pzero kullanıyor..
Yorum
-
Yaşadığınız bölge sebebiyle, kışları sert ve yağışlı geçtiğinden 4 mevsim lastik sadece yazları işinizi görecektir, kışlık olarak uygun maliyetli bi lastik olabilir, işinizi görsün yeter, kumho, petlas olabilir, kışları aracınızı kullanmıyorsanız kışlık ladtik almanıza gerek yok, 4 mevsim lastiği olarak en iyiler aradında pirelli pzero, brigristone potenza, michelin ps ve dunlop yer almakta, en yumuşak ve konforlusu michelin ama en hassasıda michelin, hem performanz hem dayanıklılık olarak pirelli yada brigstone iyidir, ancak bunlarda micheline göre öok az daha sert ve yol gürültüsü faxladır, uygun ve yumuşak konforlu bi lastik isterseniz kumho iyidir, tercih sizin...
Bu arada şuanki jantlarınız da 19 inç dimi ?
Yorum
-
Ölçülerinizi göz önüne alarak Bridgestone re002 öneririm. Tek geçerim şahane bir lastik. Michelin almayın. Fazla yumuşak bir lastik, aracımın üzerinde gelmişti hiç memnun kalmadım. Bizimkiler gibi yanaksız lastiklerde başarısız buluyorum. Hiç bir lastiği 4 mevsim kullanmanızı tavsiye etmem. Kışlık da almanızı tavsiye ederim. Kışlık için az bir bütçe ayırdıysanız Kumho tavsiye ederim. Petlas'la kıyaslanır ama ben Kumho'ya daha çok güveniyorum. Daha çok bütçeniz varsa Bridgestone'dan seçmeniz bence en iyi seçim olur. Ben Prelli kullanıyorum, memnunum. Prelli de olabilir. Unutmayın en iyi 4 mevsim lastik bile en ucuz kış lastiği kadar iyi hizmet etmez size.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
açıkçası 4 mevsim lastik olayını sadece satış polıtıkası oldugunun kanaatındeyım. lastıkler 4 mevsımse ise şayet kış lastıklerı neden var dıye sorarlar adama. lastık 4 mevsım ise, kıs ayıda bu mevsımlerden bırı olduguna göre kış lastıgıne ihtiyac duymamak gerekır. bu durumda lastıkler kıslık ve yazlık olarak ıkıye ayrılır. öncelikle buna karar vermenız ardından lastık markası düşünmeniz gerekir. benım fıkrımı soracak olursan ; ben yazlık contınental kullanıyorum. performansından oldukca memnunum. sıddetle tavsıye edıyorum.
Yorum
-
3 tür lastiği de biribiriyle kıyaslayan bir video var alttaki linkte. Konuyu gayet güzel açıklıyor diye düşünüyorum. 4 mevsim lastikler yerine yazlık ve kışlık lastikler kullanılmalı bence.
http://youtu.be/L2wTg0l3_wI2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Kışın kış lastiği,yazın performans lastiği en iyisi,güvenlisidir.Biraz pahalı olsa da en ideali budur. Dört mevsim lastik bence de çok amacına uygun olmaz...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKUR EDERİM BULUNDUGUM BOLGE KAR OLAYI AZ HATTA YOK BİLE DENEBİLİR LASTİK EBATIM 245 40 19 USTUNDEKİ LASTIK MARKASI GOODYAER AMA MEMNUN DEGİLİM LASTIK BİTİK DURUMDA BU DORT LASTIKTEN HANGİSİ DAHA IYI VE İÇERİ FAZLA SES VERMEZ BİDE DAHA İYİ YOL TUTAR BRİGSTONE PİRELLİ PZERO CONTINENTAL DUNLOP.27 BAS 72 1.6 T Cosmo 19" Jant SunRoof Navigasyon
Yorum
-
Almak istediğiniz lastiğin modelini aşağıdaki sistede bulun ve kıyaslama değerlerine bakın
Bütün test yapılan lastikler
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/
Opel İnsignia için yapılan testler
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyres_F...l/insignia.htm
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Lastikler arasındaki ufak desibel farklarını ben ayırt edemiyorum pek. Zira artık lastikler arasında korkunç desibel farkları da yok diye düşünüyorum. Bildiğim en sessiz lastik Ku28. Sessiz olması için tasarlanmış bir lastik ama yaz lastiği olarak alıp arabama takacağım ya da size tavsiye edeceğim bir lastik değil açıkçası Kış lastiği dışında Pirelli'yi tavsiye etmiyorum. Kış lastiğinde ben memnun kaldım Winter Sottozero'dan (http://www.pirelli.com/pirellityre/t...ro_serie2.html) ama yaz lastiklerinde tavsiye etmiyorum. Çok daha iyi lastikler var. Continental ve Dunlop hiç alıp kullanmadım bu güne kadar ama özellikle birinin tavsiye ettiğini de hiç hatırlamıyorum. Biraz daha silikler hafızamda. Sizin listenizde geriye sadece Bridgestone kalıyor benim için. Hala RE002 tavsiye ediyorum
http://youtu.be/fV9dn_RPEvw
http://youtu.be/H3czEY41Alw
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum