Duyuru

Collapse
No announcement yet.

genleşme tankından su fışkırıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• genleşme tankından su fışkırıyor

selamun aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım baktımki bütün insignia lar burda bende katılayım dedim

şimdi bugün şöyle bir sorunla karşılaştım ,,evden çıktım ufak bir iş için 2 veya 3 km yol gittim ve döndüm

evin önüne geldim park ettim bir baktım ki aracın altından su fışkırıyor kaputu açtım genleşme tankının tahliye çıkışından bütün suyu atıyor,,

hararet 90 ı geçmiyor ama tank boşaldı,,tekrar doldurup servise kadar gittim tahmini 5 km servise gittiğimde yine su yoktu,

servis hava vardır falan gibi biraz baktı sonra ya tank bozuk yada subap kapak contasında yanık olabilir dedi,

neyse geç saatti suyu doldurup eve geldim fakat yine su bitmişti bu sorunu yaşayan varmı yada fikir vericek şimdiden teşekkürler
    34 GDH 14  BEYAZ SİYAH TAVAN  2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ

Ynt: genleşme tankından su fışkırıyor

O bölümün ne derece etki yaptığını bilemeyeceğim fakat, tahminen su fışkırıyorsa ilgili borularında kaçak var? mantık basit?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Tankin kapaginda sorun var yada acip kaptirken dis siyirmirstir acil servise gidip kontrol ettirin araciniz hararet yapabilir susuz gezmeyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bir kapak bu kadar soruna neden olabilirmi ya enteresan birde forumda sürekli antifirz koyulmasından bahsediliyor su yerine hep antifrizmi koymamız lazım acaba

Yorum

Ayni sorun benim arcimda da olmuştu su tankinin kapaginda sorun vardi fazla kullanmadan servise götürün.

Yorum

Merhaba,

Bence tahliye musluğunuz arızalanmış. Genelde tank değişir bu gibi durumlarda. Bence aracınızı hiç kullanmayın, servis yakın bile olsa ben olsam çektiririm. 5 km az değil trafik faktörü de varsa hele. Siz farkına varmadan hararet fırlayabilir ve conta yakabilirsiniz ya da daha kötü arızalara da sebebiyet verebilir. Bence kaskonuzu arayın gelip çeksinler, ücretsiz nasılsa.

Tank çok pahalı değil, rahat olun

Geçmiş olsun.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bu arada aracınızın sizi uyarmış olması lazımdı, bundan bahsetmediğiniz için uyarmadığını varsayıyorum. Sensör de gitmiş galiba...
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

cevaplar için teşekkürler para sorun değil fakat özel servis baktı araca akşam ilk önce tankda sorun olabilir dediler
                daha sonra fan çalışıyor ama tankdaki su fokurduyor deyip conta yanmış olabilir dediler
                aracı alalı 1 hafta kadar oldu hiç hararet çıktığını görmedim ya yanık halde aldık bilemiyorum inşaalah tanktadır sorun conta işi uzun ve maliyetli olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                  Bu arada aracınızın sizi uyarmış olması lazımdı, bundan bahsetmediğiniz için uyarmadığını varsayıyorum. Sensör de gitmiş galiba...

soğutma suyu az su ekleyin msjı geldi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bolulu
                    cevaplar için teşekkürler para sorun değil fakat özel servis baktı araca akşam ilk önce tankda sorun olabilir dediler
                    daha sonra fan çalışıyor ama tankdaki su fokurduyor deyip conta yanmış olabilir dediler
                    aracı alalı 1 hafta kadar oldu hiç hararet çıktığını görmedim ya yanık halde aldık bilemiyorum inşaalah tanktadır sorun conta işi uzun ve maliyetli olacak
                    Umarım contayla ilgisi yoktur, korkutmuş gibi olmayayım ama biraz sıkıntılı bir süreç diye biliyorum. Tanktandır inşallah... İlerleyen zamanda bilgi verirseniz sevinirim. Tekrar geçmiş olsun...

Yorum

teşekkür ederim pazartesi servise gidicem bakalım ne olacak hiho

Yorum

Conta yanmamistir kapali devre basincli calisan bir sogutma sistemi oldugu icin en ufak bir yerden tank icindeki su bitiyor ve hararet baslangici oluyoryetkili servise gidin istanbulun neresindesiniz servis onerebiliriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yetkili servise bir gösterin bence geçmiş olsun

Yorum

ben istanbul ümraniyedeyim servis tavsiyesi olabilir
                            bugün biraz dolaştım hiç bir sorun olmadı çıkmadan evvel kapakta bir sorun varmı diye biraz baktım diş atlamış gibi eğri duruyodu
                            onu düzelttim ve bi sorun çıkarmadı inşallah kapaktandır

Yorum

Sorun kapaktaymış düzgün kapatilmamis
                              şimdilik sorun görünmüyor ilgi gösteren
                              herkese teşekkürler
                              servislerde bir acayip hadi deseydim motoru sokecekti adam

Yorum

İşleniyor...
                              X