Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik basinç menusu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: lastik basinç menusu

Bugun merakimi gidermek icin servise gittim. 2014 cosmo vardi serviste ondada ilgili menu yoktu. Ustada bu konuyu pek bilmiyordu. Benim araci cihaza bagladi. Ilgili donanim sistemde gozukuyor lakin menu yok ortada. Opele yazacam bakalim nedir bu isin tam olarak aski astari nedir ogrenelim.
    2014 1.4T 140HP Edition Elegance (Beyaz) Yeni Insignia
    Niye geç kaldın desinler, geçmiş olsun demesinler... Emniyet kemerimizi takalım, kurallara uyalım dostlar..

Yorum

Benim aracımda lastik basınç sensörü mevcut.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer

Sanırım daha önce de bahsi geçmişti, kast ettiğim de sizin araçtı muhtemelen
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Orjinal yazı sahibi: mccoffeer

Sanırım daha önce de bahsi geçmişti, kast ettiğim de sizin araçtı muhtemelen
          evet, daha önce başka bir konuda bahsetmiştim.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
          2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Olmazsa olmaz bir donanım değil ama yine olması, özellikle de sizinki gibi bir ekranda görünmesi çok güzel. Dış görünüş olarak makyajlılara hiç özenmesem de bu gösterge kısmını gerçekten iyi tasarlamışlar
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Sanirim bazi araclara bu donanimi koymuslar bazilarina koymamislar. Ilginc gercekten. Ilerde belki lastiklere sensorlu sibop alip denenebilir servis destegiyle. Aslinda o webtis ve baglanti arabirimi erisilebilir olacak ah neler yapilir neler..
              2014 1.4T 140HP Edition Elegance (Beyaz) Yeni Insignia
              Niye geç kaldın desinler, geçmiş olsun demesinler... Emniyet kemerimizi takalım, kurallara uyalım dostlar..

Yorum

Benim aracım eylül 2013 üretimi ve bende sistem çalışıyor. Benim bildiğim bir seriye koymamışlar ve şikayet alınca yeniden koymaya başlamışlar. Uyduruyor da olabilirim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

2013 makyajlı kasa sahibiyim. Lastik basınç sensörü menüsü de yok, jantlarda sensör de yok.
                  Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                  X