Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sunrooflu İnsignia'lar için gözlük kabı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sunrooflu İnsignia'lar için gözlük kabı.

Merhaba,

Aracıma bir gözlük kabı alıp takayım dedim. Orijinal GM bir kap buldum ancak ürün açıklamasında şöyle yazıyor :

"...OPEL İNSİGNİA GÖZLÜK SAKLAMA KABIDIR. SUNROOFLU ARAÇLARDA KULLANILMAZ. GENERAL MOTORS (GM) MARKADIR..."

Anlam veremedim açıkçası. Tutamacın ölçüsü mü farklı yoksa kullanılmasında teknik olarak bir sakınca mı var anlayamadım.

Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Teşekkürler.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Ynt: Sunrooflu İnsignia'lar için gözlük kabı.

gözlük kabının dizaynı sunroof açma kapama düğmelerinin olmadığı arabalara göre yapıldığı için kullanılamaz.
    onun koyulacağı yerde sunroof düğmeleri var çünkü sizin aracınızda.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
      gözlük kabının dizaynı sunroof açma kapama düğmelerinin olmadığı arabalara göre yapıldığı için kullanılamaz.
      Gözlük kabı insignialarda sol tutamacın oldugu yerde olmuyormu ??
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Benim iki insigniamdada sunroof mevcuttu,ilkinde sol taraf tutamacın orda gözlük kabı vardı,ikinci insigniamda ise tutamac vardı sunroofla ilgisini anlayamadım alala
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
          Bence bir yanlışınız var, sunroof kontrolleri tavanın öncama yakın kısmında, ortadaki lambaların orada. Bu aksesuarın takıldığı daha doğrusu takılamayacağı söylenen yer ise sürücü tarafı tavan tutamacının orası. Yani tutamaç, ya da adı her neyse, sökülüp yerine bu takılıyor. Teorik olarak bu gözlük kaplarından araca 4 adet takılabilir.

Bu yüzden anlam veremiyorum, sunroofla ne ilgisi var da bu not özellikle düşülmüş?

Sırf meraktan alıp denemeyi düşünüyorum. Uymazsa forumdan birine hediye ediveririm artık ne yapayım
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Insigniada gözlük kabı kadirin dediği gibi sol el tutma yerine takılıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İlginçmiş.Ama sunrooflu arabaya sıkıntı çıkarmadan takılır.
              Acaba sunrooftan giren rüzgar gözlük kabı kapağını açarda gözlük düşer diye mi düşündüler. :P haha
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Simdi aracta baktımda,sunroofun kenarında ekstra destekler var tavanı guclendirmek icin.Tutamacın kapandığı yer bana küçük geldi.Normal bir insignia ile karşılaştırmak lazım.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

tavan döşemesi şekli farkediyor. EPC'den baktınız sanırım, aynı ürünün sunrooflu modelini de hemen altında yazmış olmaları lazım.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    tavan döşemesi şekli farkediyor. EPC'den baktınız sanırım, aynı ürünün sunrooflu modelini de hemen altında yazmış olmaları lazım.
                    Yok hayır oradan bakmadım. www.opelgm.com'du galiba, ofisten baktığım için bulamıyorum linki. Peki sunroof için olmayanı sunroofluya takamıyor muyuz? Yoksa takılıyor da şekilden dolayı garip bir görüntü mü oluyor, ya da çalışmıyor mu?

Yorum

İşleniyor...
                    X