Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA 1.6 T 2500dd-4000dd arası silkeleme problemi acil yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA 1.6 T 2500dd-4000dd arası silkeleme problemi acil yardım

Aklıma buji, buji kablosu ve bobinden başka birşey gelmiyor kısacası ateşleme ancak değil demişsiniz

Yorum

Arkadaslar bahsettiginiz hersey benim arabamda degismisti ama yinede motor acildi...
      F30 Sport+

Yorum

(lpg takılan insignialar önce subap eritiyor.ardından subap kapağı eriyor. olaylar silsile yoluyla devam ediyor. 4 tane subap kapağı var. her kapaktada 4 subap var. arızalı subap kapağıdaki subapların gördüğü ve aracın beyigirini artırmak için zaten kısa ve ince tutulan piston kapağı ve kolu kırılıyor. piston kapağı çatlıyor. pistonun hareket ettiği blok çatlıyor. krank mili kırılıyor. tecrubeyle sabittir.) bu siteden alıntı bir mesaj.çelik diye değişen subaplar gerçek çelik olmayabiliyormuş.çatlamalar tamir edilip takılırken yeniden çatlayabiliyormuş.vialle takan ustalar.size daha ayrintilı bilgi verebilirler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Arkadaslar bahsettiginiz hersey benim arabamda degismisti ama yinede motor acildi...

arkadaş ilk mesajında motoru actırıp, sibopları çelik yaptırmış.... motor kaynaklı olacagını sanmam...
          bana sorarsan en dogru cevabı Beschaler Insignia vermiş

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
          Şikayetin 2500-4000 Devir Aralığında Olması Dikkatimi Çekti. Bu Devirler Vites Geçişleri Bakımından Aracın En Çok Maruz Kaldığı Devirler. Gaz Kelebeği Motorunda Pislikten Kaynaklı Sıkıntı Olmasın? Varsa, MAF ve MAP Sensörlerini de Konrtol Ettirin. Yağlı Açık Hava veya Kutu İçi Perf. Filtre Kullandıysanız Mutlaka Kontrol Ettirin.
          Geçmiş Olsun.

Yorum

Bu ne arkadaş adama herşeyi değiştittirmişler. Bedava yamı değişiyo bu kadar şeyler. Madem değiştittiriyosun eğer düzelmediyse sök parasını iade et. Ustanın bilgisizliğinin masrafını neden tüketici çekiyo bide orjinal servise götürmüş. Onu değiş bunu değiş olmadı ver parayı eve git akşama araba gene arızalı ne güzel dünya bu servis işi . . .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yookane
              Bu ne arkadaş adama herşeyi değiştittirmişler. Bedava yamı değişiyo bu kadar şeyler. Madem değiştittiriyosun eğer düzelmediyse sök parasını iade et. Ustanın bilgisizliğinin masrafını neden tüketici çekiyo bide orjinal servise götürmüş. Onu değiş bunu değiş olmadı ver parayı eve git akşama araba gene arızalı ne güzel dünya bu servis işi . . .
              Araçtaki sorunu çözemedilerse ücret talep edemezler... Tüketici hakkımız.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
              X