Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Würth Dizel Enjektör Temizleyici

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Würth Dizel Enjektör Temizleyici

arkadaşlar enjektör temizleyici kullanıyor musunuz? ben 2000 km de bir Würth Dizel Enjektör Temizleyici kullanıyorum. n11 de çok ucuza buldum güvenilir mi acaba?

http://www.n11.com/wurth-dizel-enjek...0-ml-P32727493

Ynt: Würth Dizel Enjektör Temizleyici

Orjinal yazı sahibi: cold
    arkadaşlar enjektör temizleyici kullanıyor musunuz? ben 2000 km de bir Würth Dizel Enjektör Temizleyici kullanıyorum. n11 de çok ucuza buldum güvenilir mi acaba?

Özel serviste vardı, usta 50 TL fiyat verdi. Burdan almak lazım aslında.
    Araca kesinlikle belli kilometrelerde uygulayınca faydası var demişti usta.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Enjektörü temizlemek kadar temiz kalmasını sağlamak da önemli.
      Kalıcı bir temizlik için 3 depoda bir aşağıdaki ürünü kullanmanızı öneririm.

http://www.hepsiburada.com/liste/mot...tegoryId=26005

Yorum

N11'den ben 2 tane aldım aç gözlülük yaptım Kargo parası da almadılar 2 tane olunca. Aldığım yer de tesadüfen bana bir kaç kilometre mesafedeymiş. Saat 2 gibi siparişi verdim 3 gibi gelip elden teslim ettiler Hayatımın en hızlı internet alışverişi oldu. Henüz depom bitmedi bagajda bekletiyorum. Almadan çok araştırdım Würth'ü ve çok iyi bir firma olduğu kanısına vardım.

Depomu ilk fullediğimde deneyeceğim, sonra da sürekli kullanmayı planlıyorum. Anladığım kadarıyla düzenli kullanımda etkisi ve kalıcılığı artıyor. Daha büyük boyları var internette, 8-10 kullanımlık olanları, onlardan almayı düşünüyorum.

Not: Tekrar okuyunca farkettim siz galiba Würth'ü zaten tanıyorsunuz da N11'den almak güvenli mi diye sormuşsunuz. Evet güvenli, her ne kadar N11 aracı da alsa bana gelen ürün orijinal ve yeni bir üründü, satıcısı da gayet şık ve profesyonel bir beydi. Bence gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Gelen ürün hoşunuza gitmezse iade edersiniz.
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

bu yorumdan sonra almaktan vazgeçtim.

Yorum

bu yorumdan sonra almaktan vazgeçtim.
            İlginçmiş... Benim ürünlerim gayet iyi, orijinal, sıkıntılı bir durum yoktu. Satıcının bilgileri de var... Neyini beğenmedi de pişman oldu anlayamadım???
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Benim aldığım yer burası:

http://www.n11.com/wurth-dizel-enjek...0-ml-P23973730

Alışveriiş yorumlarının hepsi 5 yıldız, ürün yorumlarından birinde fatura çıkmadığı için diğerinde de üründe ezilme olduğu için 5 yıldız yok diğerleri 5 yıldız. İsterseniz bunu bi deneyin. Sizin gösterdiğiniz resim sanırım 28 TL benim aldığım 39 TL Bu konuyu biraz açıklıyor. Gerçi ben 39 vermedim daha ucuzdu ozaman ama... Gene siz bilirsiniz.

Yorum

2000 km biraz az değil mi sanki? Ben Megane'da 3 bakım/30000 km olarak kullanırdım. Belki 2 bakıma düşebilir ama her bakımda bile şart değilmiş, ustam öyle söylemişti.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                X