Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kapı fitilleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: kapı fitilleri

@Flesius, sizden 7 yaş büyük birine ban çekmişsiniz, daha diyecek bir sözüm yok.. biraz forumlarda yazan biriyseniz birine ne zaman ban çekileceğini de bilmeniz gerekirdi.

@kdristnbl, Sizi asıl ben anlamadım, forumun bana faydası olmayacağı değil benim foruma faydam olmayacağını düşündüğüm zaman üyeliğimi iptal ettirmem daha doğru olmaz mı? Ayrıca forumdan gitmemi ister gibi bir haliniz mi var, hayırdır yani??

Mecbur değilim cevap vermeye ama yanlış anlaşılmasın diyerek yazayım; açtığım bir konuda en son liste çıkararak tahmini parça fiyat yardımı istedim. Gel gör ki bırakın tahmini fiyat vermeyi, "Hayırdır arkadaş, bu parçalar neden lazım oldu? Aracında ciddi bir sıkıntı mı var?" gibi bir cümleyi bile dertleşme anlamında diyen bir tek kişi çıkmazsa bu forumdan artık beklenti SIFIR'a iner!!
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Murat bey,

Sizde bir eğitimci olarak iyi bilirsiniz ki bazı öğrenciler farklıdır

Sizde farklı olmuşsunuz

"Forumun bize faydası yok"

Sizin yaşadığınız sıkıntılara derman olacak yorumlar olmayabilir ama bu forum sayesinde az yada çok bilgiye sahip olan bir sürü üyemiz var eğitimci olarak murat bey serzenişinizi farklı şekilde söyleyebilirdiniz .

Neyse sonuçta bu forum bilgi paylaştıkça artar mantığıyla kurulan bir forumdur sizlerden almış olduğumuz bilgi de bilgi paylaşımızıza artısı oldu teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
        @Flesius, sizden 7 yaş büyük birine ban çekmişsiniz, daha diyecek bir sözüm yok.. biraz forumlarda yazan biriyseniz birine ne zaman ban çekileceğini de bilmeniz gerekirdi.
        Merhaba,

Forumlarda yazmaya yeni başlamadım, yaşın önemsiz olduğunu bilecek kadar uzun yıllardır yazıyorum, yaşın arkasına hiç saklanmadım, ayrıca forum sahibiyim. Google yönetici mühendislerinin yaş ortalamasının 25 olduğunu hatırlatmak isterim. "Forumun bize faydası yok" cümlesinin bir forumda yazılabilecek en ağır hakaret olduğuna ve şiddetli bir nezaketsizlik olduğuna inanıyorum.

Daha yapıcı paylaşımlarda sizinle sohbet etmeyi çok isterim, zira hepimizin bir diğerimize sunacağı kıymetli bilgiler olabilir.

Selamlar, iyi sohbetler.
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

forumun bize faydası yok.. = "bir forumda yazılabilecek en ağır hakaret" bu mudur şimdi? Sanki küfretmişim gibi, gülüyorum gerçekten..
          Sizin mantık çerçeveniz ve forum site anlayışınız bu doğrultuda ise size daha diyecek bir lafım yok.
          @Murat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Murat bey,

Sizde bir eğitimci olarak iyi bilirsiniz ki bazı öğrenciler farklıdır

Sizde farklı olmuşsunuz

"Forumun bize faydası yok"

Sizin yaşadığınız sıkıntılara derman olacak yorumlar olmayabilir ama bu forum sayesinde az yada çok bilgiye sahip olan bir sürü üyemiz var eğitimci olarak murat bey serzenişinizi farklı şekilde söyleyebilirdiniz .

Neyse sonuçta bu forum bilgi paylaştıkça artar mantığıyla kurulan bir forumdur sizlerden almış olduğumuz bilgi de bilgi paylaşımızıza artısı oldu teşekkürler.
            Fatih bey, üye olduğum ve olmadan uzunca bir zaman öncesinden beri takip ettiğim kadarıyla ve de insignia araç sahibi olarak çok rahat söyleyebiliyorum ki;
            Forumda her sorulan soruya cevap verilmiyor/verilemiyor, her derdin dermanı çözümü bulunamıyor, teşhis konulsa da doğru da olabiliyor, yanlış da olabiliyor.
            Doğru mu? Ben buraya takılmıyorum.

Benim burda sitem ettiğim, kırıldığım, beklenti içine girdiğim ve bu konuda hata ettiğim nokta ise üstteki yazdıklarım hiç değil..
            Burası insignia kullanan, kullanmayan, satan, satın almayı düşünen herkesin dertleştiği, birbiriyle sanal da olsa sohbet ettiği bir yer olmuş, iyi de olmuş.

Tamamen benden önceki sahibinin anormal hor kullanması nedeniyle, bakımsızlıklar nedeniyle ve biraz da benim şanssızlığım nedeniyle bir yıl kullandığım insignia aracım segman yumma denilen hastalığa yakalandı ve araçta 5000-6000TL lik bir masraf çıktı. Üstelik araç daha 43 binde.

Olur mu, olabilir, neticede motor ömrü, biter mi biter, o veya bu sebepten.. bizdeki hem manifolt arızası hem de bunlar, bir yılda 7500-8000TL para ödemek zorunda kaldım.

Üzüldüğüm nokta, ilgili açtığım konuda mesajı yazıp yardım istediğim günden bu yana bir forum üyesi arkadaş çıkıp da "Geçmiş olsun kardeş, bu yazdıkların senin aracında mı çıktı, ne oldu?" gibi bir mesaj atıp en azından forumun gereği olan "paylaşımda bulunmak" dediğimiz eylemi gerçekleştirmemesidir.

Bu anlamda benim artık forumdan beklentim kalmadığı için ve sitem etme anlamında söylediğim bir söze bu kadar takılınmasına anlam vermek dahi istemiyorum.
            Başka açılan çok daha basit şeylere ki çoğu sorun bile değil, sayfalarca "geçmiş olsun" mesajları atılabiliyor ki bunun da ne için olduğu belli.

Forumları forum yapan "paylaşım"dır, bu paylaşım içeriğinde "doğru bilgi" yi de barındırırsa tadından yenmez..

Herkese iyi forumlar..
            @Murat

Yorum

Murat Hocam,

Kusura bakma anlayamadım bir konu var geçmiş mesajlarına bakınca aşağıdaki açmış olduğunuz konuda bir çok arkadaşım fikirlerini paylaşmış ve geçmiş olsun dileklerini sunmuş başka ne olmalı ?

http://www.insigniateam.com/forum/in...3229#msg283229

Birde ;

"Başka açılan çok daha basit şeylere ki çoğu sorun bile değil, sayfalarca "geçmiş olsun" mesajları atılabiliyor ki bunun da ne için olduğu belli."

Belli olan Nedir ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Murat Hocam,

Kusura bakma anlayamadım bir konu var geçmiş mesajlarına bakınca aşağıdaki açmış olduğunuz konuda bir çok arkadaşım fikirlerini paylaşmış ve geçmiş olsun dileklerini sunmuş başka ne olmalı ?

http://www.insigniateam.com/forum/in...3229#msg283229

Birde ;

"Başka açılan çok daha basit şeylere ki çoğu sorun bile değil, sayfalarca "geçmiş olsun" mesajları atılabiliyor ki bunun da ne için olduğu belli."

Belli olan Nedir ?
                Fatih bey, linkini verdiğiniz konu başlığının son sayfasından bahsediyorum. Sorunun ne olduğu belli olduktan sonraki yardım istediğim kısım.
                O mesajı yazdığım ilk 1-2 gün günde 10 kez bakmışımdır cevap verilip verilmediğine.. hadi cevap gelmedi dedim, olur, ancak gerisi yok, öyle kalmış..

Neyse, benim oraya yazacak çok şeyim olacak, her şey tecrübe, deneyim, artık serviste yatıp kalktık, beklentim olmadan amacım sadece başıma gelenleri paylaşmak olacak..

Bu arada Serdar arkadaşım, hakkını helal et, açtığın konu farklı yerlere geldi, istemezdim böyle olmasını, inşallah sorununa çare bulunur..gelişmelerden haberdar et bizleri..
                @Murat

Yorum

Murat Bey,
                  Linki olan konunun son sayfasında yazmış olduğunuz liste parça ve işçilik listesidir. Tahmini fiyatı, ya bu işin ticareti ile uğraşan biri ya da daha önce bunu yaşamış birisi verebilir. Benim buradan çıkarımım, konunuzu okuyan üyelerimizde bu profilde biri olmadığından cevapsız bırakılması. Yoksa herkesin bilmediği halde kafasından bir fiyat (tabirimi maruz görün) "sallaması"nın sorununuza çözüm olacağını hiç zannetmiyorum. Anlayamadığımız başka bir beklentiniz varsa da açıkça belirtirseniz herkes bilgisi ve görgüsü nispetinde yardımcı olacaktır.
                  34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Ratip orada kısıtlayıcı olan zaman "Yarına kadar" dendiği için bilenlerde bilgi vermemiş olabilir zamanı geçti düşünüp neyse keyifli paylaşımlar.

Yorum

Ben hala sizlere derdimi anlatamadım, üzülüyorum gerçekten..
                      İlk gün için evet, fiyatlardan anlayan birilerinden yardım istedim, beklentim bu yöndeydi. Servis bir fiyat verecekti, işin ucunda kazıklanmak var, hani burdan da benzer rakamlar alırsam kafam rahat olur diyerek yarına kadar diye yazmıştım.
                      Sonraki günlerde ise hiç cevap almamış olması diğer tüm konular gibi konu ilgisizliği ve takipsizliği nedeniyle olmuş, olay bu.
                      Ben de belki de dünya tarihinde daha 2 yaşında ve 43 bindeki bir insignianın piston segman arızası nedeniyle aracının motoru ilk kez açılan biriyimdir, bir hal hatır soran olur beklentisi içine girmişim, belli ki hata etmişim diyerek o cümleyi sarfettim. Kelimelere bu kadar takılı kalmayın bence, ne demek istediğim belliyken ardından farklı manalar çıkarmamak gerekli..

İyi forumlar..
                      @Murat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                        Ben hala sizlere derdimi anlatamadım, üzülüyorum gerçekten..
                        İlk gün için evet, fiyatlardan anlayan birilerinden yardım istedim, beklentim bu yöndeydi. Servis bir fiyat verecekti, işin ucunda kazıklanmak var, hani burdan da benzer rakamlar alırsam kafam rahat olur diyerek yarına kadar diye yazmıştım.
                        Sonraki günlerde ise hiç cevap almamış olması diğer tüm konular gibi konu ilgisizliği ve takipsizliği nedeniyle olmuş, olay bu.
                        Ben de belki de dünya tarihinde daha 2 yaşında ve 43 bindeki bir insignianın piston segman arızası nedeniyle aracının motoru ilk kez açılan biriyimdir, bir hal hatır soran olur beklentisi içine girmişim, belli ki hata etmişim diyerek o cümleyi sarfettim. Kelimelere bu kadar takılı kalmayın bence, ne demek istediğim belliyken ardından farklı manalar çıkarmamak gerekli..

İyi forumlar..
                        İnanın ne demek istediğinizi şimdi anladım. Hal hatır sorulmaması olayına siz de fazlaca takılmayın. Bana kalırsa bunun iki sebebi var: İlki; sizi şahsen tanımadığımızdan dolayı konu takip edilmemiş, ikincisi halihazırda benzer sorun yaşayıp çözüm bekleyen biri olmaması.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Ben hala ve haylaa anlıyamadım anlayanlar banada anlatsınlar lütfen...
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                          X