Orjinal yazı sahibi: mertk
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kaskodan tampon onarımı
Collapse
X
-
Kaskodan tampon onarımı
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.Etiketler: Hiçbiri
-
Kaskodan tampon onarımı
Fatih abi napmamı önerirsin, kaskodan tamponu değiştireyim mi yoksa bazı pürüzlerin kalmasına qöz yumup sadece çizikleri zımpara, rütuş filan mı yaptırayım? vurduğum beton düz bir beton değildi köşeleri pürüzlüydü ve tampona pürüz vermiş zedelemiş bir iki küçük noktayı hemen hemen 3-4 cm ebatında 2 yer nokta nokta zedelenmiş ve pilakalığın sol köşesi kırılıp tamponu çizmiş, çizikler elle dokunulduğunda derin qözüküyor.. bunların dışında qöçük kırık ezik vs yok.. ama ben tamponun orijinal halini tekrar almasını istiyorum kaskoyu deldirsem ücret artar diyorlar deldirmesem boya zımpara rütuş vs o bölqede zamanla solmaya neden olur mu bilmiyorum.. ilk defa böyle can sıkıcı bir olay yaşıyorum. nasıl fark edemedim o betonu anlayamıyorum park sensörü de qörmedi hani.. arabamı çok seviyorum ve bu haldeyken inanın uyuyamadım 2 qündür.. ilk qün yemek bile yemedim sıkıntıdan.. kaskoyla konuşacağım okuldan fırsat bulunca, ama siz napmamı tavsiye edersiniz, kaskoyu mu deldireyim yoksa tamirat mı yaptırayım?
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Kaskodan tampon onarımı
Abi git kaskodan yaptır ya canın sıkkın gezeceğine, artan ücreti verir kafan rahat gezersinSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Kaskodan tampon onarımı
Eger Tamponda yırtılma delinme vs.. gibi işlem yoksa ve tanıdığın iyi bir kapartacı varsa 100 tl ye yaptır gitsin ama yok orjinal olsun dersen sigortadan yaptır sigortacınla görüştünmü ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Kaskodan tampon onarımı
abi ancak yarın qörüşebilirim.. hiç zamanım olmuyor qün içinde zaten saat 6-7 qibi qiriyorum eve.. yok abi çok şükür ne bir qöçük ne kırılma ne de delinme var tamponda. sadece pilakalığın köşesi kırılınca çizmiş biraz zedelemiş ve betonun pürüzlü yeri tapmonun 1-2 yerine iz bırakmış nokta nokta pürüzlendirmiş.. sanırım o iz hiç qitmez sadece çizik olan yerleri belki zımparalayıp rütuşlayıp düzeltebilirler.. o da zamanla solmaya nebileyim matlaşmaya filan neden olur mu işlem yapılan bölqede? yoksa orijinali qibi olabilir mi..
Yorum
-
Kaskodan tampon onarımı
tamponların zaten kaderi bu
bana sorarsan şimdilik iş görmesi için zımparalayıp gerekirse birazda macunlatıp,
zarar gören yeri biraz daha genişten maskeleyip spreyle boyatsan (serviste aracın kendi boyasıyla)
üstüne vernik, pasta cila yap, gerekirse parlatıcı cila da yaparsın, uzun süre idare eder bence.
ama uğraşmak istemeyip kasko durumunu da göze alıyım dersen değiştir.
satarken boyalı olmasını felan düşünme, tamponun boyalı olmasından birşey olmaz, eğerki alacak kişi bunu çok ön plana çıkarırsa da ona satma zaten
eğer el işçiliğin de iyiyse uğraş derim, hem daha ucuza halledersin hem kendi emeğin olduğu için daha çok hoşuna gidecek
birde autoking'e sor, onlar böyle işleri kaskoyu bozmadan yapıyor.
ama gitmeden önce araştır autoking bayisini, kimisinin işçiliği çok iyi kimisinin çok kötü. orta hallisi yok bunlarınInsigniaTEAM
Yorum
-
Ynt: Kaskodan tampon onarımı
cagrı beyınde dedıgı gıbı otokınge yaptırabılırsın, ayrıca kaskonuda bozdurmamıs olursun, gecen bende tavanımı yaptırdım boyasız olarak ve ucretsız, kaskoda bozulmadan, yılda 4 gocuk duzeltme, 8 adette mını boya tamırı hakkımız var autokıngte, ama dedıgım gıbı 10cm e kadar, bu arada tamponda yapılan boyaların anlasılması cok zor anlasılsa bıle tampondakı boyalar aracı satarken pek onemsenmıyo, autokıngte yapılan ıscılıgı begenmez ısenız bıraz bagırıp cagırıp aynı ıslemı daha mukemmel olarak yenıden yaptırabılırsınız...
baska bıyerde yaptırıp kaskoyu bozdurursan, bı sonrakı kaskondan ındırım alamıcaksın ve yaklasık kaybın 250-300 lıra olur, allah korusun buyuk bı kaza yapmadıkca kaskoyu bozdurmak bence mantıksız, yapılacak en ıyı sey autokınge gıdıp kaskoyu bozdurmadan, para odemeden yaptırmak bence, hepımıze kazasız, belasız surusler....
Yorum
-
buqün serviste çizik olan bölüme rütuş yaptırmış babam ve çizik qitmiş kısmen.. pilakalığı değiştirmişler.. fakat o bahsettiğim betonun pürüzlü bölqesi tamponda küçük nokta vuruntuları bırakmış, resimler pek net değil telefonumla çektim ama sanırım fikir verir yine.. Malatya da Auto Kinq yok malesef keşke olsa.. en yakın Elazığ'da var buqün internet sitesinden baktım Malatya'da henüz yapılanma aşamasındaymış.. qör ne zaman biter..
Yorum
-
buqün babam çizik olan yerlere rütuş yaptırmış zaten ve bu son hali.. bu bahsettiğim, betonun pürüzlü yerinin qeldiği ve tamponu zedelediği yerler.. buralar qitmemiş pastayla.. zaten pastalık bişey değil burası.. elimizle dokununca sert ve pürüzlü.. nokta nokta olmuş ama çiziklere rütuş yapılmış ve çizikler tamamen qitmiş.. sadece buralar kaldı, bakalım Auto Kinq yapılanma aşamasındaymış Malatya'da.. olmadı Elazığ'a qider yaptırırız çok çok 1 saatte eski halini alır diyorum.. zaten pilakalığıda çıkarıp yaptırıp tampona yapıştırmayı düşünüyorum sonrasında.. inşallah birdaha böyle bişey yaşamam qerçekten canımı sıktı ilk kez böyle birşey başıma qeldi ve şükür ediyorum daha kötü birşey olmadığına
Yorum
-
Canını sıkma abi nazarlık harbiden çok dikkat çekiyor araçlarınız Allah daha büyüğünden korusun bu da gelir bu da geçer kafanı yormaSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
orayı zımparalıyorlar hafif macun çekip boyuyorlar iyi usta yaparsa .. belli bile olmaz . merak etmyein kaskoyuda deldirmeyin bu kadarcık şey için2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum