Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL! Aracınızı en kısa sürede servise götürün mesajı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ACİL! Aracınızı en kısa sürede servise götürün mesajı

Merhabalar,

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.

Bayram için memlekete geçtim ve bu gece geri döneceğim (yaklaşık 500 km) ama az önce arabam "Aracınızı en kısa sürede servise götürün" mesajı çıkardı. Bayram olduğu için tabi ki servisler kapalı, şu aracı gidip gösteremiyorum. Durum şöyle:

- Herhangi bir arıza ışığı konsolda yanmıyor.
    - Hata aracı ilk çalıştırdığımda bir göründü, daha sonra tekrar çıkmadı.
    - Kontağı tekrar açtığımda hata tekrar gösterilmedi.
    - Turbo, fren, ışıklandırma gibi ana aksamlarda bir problem görünmüyor.
    - Aracı bir 20 km kadar kullandım, herhangi bir problem fark etmedim.
    - Bakım bayramdan hemen önce yapıldı. Bakımda sorun tespit edilmemişti.

Benim düşüncem anlık olarak bir sensörden yanlış bilgi okudu ve bunun yüzünden mesaj çıktı. Ama sonrasında herşey normale dönünce tekrar hata vermedi.
    Sizce ne yapmalıyım? Kontrol etmemin önemli olduğunu düşündüğünüz birşeyler var mıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Insignia 1.4T Edition Elegance 140hp. Sunroof paket + Yeni stil paket.
    BattleTag: Nerdomancer#683 on Starcraft, Diablo 3

Ynt: ACİL! Aracınızı en kısa sürede servise götürün mesajı

Bakım dönemi gelmiş olabilir.
    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
      Bakım dönemi gelmiş olabilir.
      Cevabınız için teşekkürler. Bakımı bayramdan hemen önce yaptırmıştım. Onu da yukarıdaki notlarıma ekledim.

Yorum

Temkinli olarak sürmeye devam edin, anlık bir sensör hatasına benziyor, eğer bir daha uyarı verirse servise götürmekte fayda vardır...

Yorum

Aynı arıza yazısını bende gördüm .. aracım 11.000 de garantisi devam eden bir araç.. geçenlerde yokuş yukarı bir yolda düşük vitese çekip sert çıkmak istediğimde bu yazıyı gördüm ileride hemen durdum stop ettim tekrar çalıştırdım hiç bi arıza vermedi bi kaç hafta oldu hala bi şey yok acaba servise götürmelimiyim.?
          [center]
          İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Bence servise gidip kayıtları kontrol ettirin. Mutlaka bilgisayar kaydetmiştir. İçiniz rahat etsin. Anlık bir hata gibi duruyor her ikisi de ama en azından ilerideki olası arıza riskini azaltmış olursunuz. Unutmayın erken teşhis hayat kurtarır
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Selam,

Bayram sonrası iş yoğunluğundan tekrar yazamadım. Bende aynı hata bir daha gözükmedi. Yol boyunca da sonrasında da herhangi bir problem olmadı. Servise götürdüğümde yine de bildireceğim.

İlginize teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nerdomancer
                Selam,

Bayram sonrası iş yoğunluğundan tekrar yazamadım. Bende aynı hata bir daha gözükmedi. Yol boyunca da sonrasında da herhangi bir problem olmadı. Servise götürdüğümde yine de bildireceğim.

İlginize teşekkürler.
                Sevindim, geçmiş olsun İnşallah tekrar etmez...
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                X