Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cakma flexiride gosterge...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cakma flexiride gosterge...

arkadaslar oncelikle herkese hayirli huzurlu mutlu bayramlar dilerim.... bugun 3gun once aldigim (2.el) aracimda gostergelerin devir tarafindaki isiklarin calismamasindan dolayi tanidigim bir ustaya gittim.. o da beni topkapidaki sanayii de km ci olarak adlandirilan bir yere gonderdi (isim vermiyorum reklam olmasin diye).. yaklasik 1 saatlik islemin ardindan tum gostergelerin isiklari aktif olarak duzeldi.. biraz sohbet ederken ogrendim ki bizim araclarada (flexiride olmayan) gostergelerini cift renkli ve sport tusu dahi yapiyorlarmis... aranizda bunu yaptiran veya bilgisi olan varmi?? ben bayram sonrasi icin yaptirmayi dusunuyorum ne dersiniz??
    2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Ynt: cakma flexiride gosterge...

ilk olursunuz yaptırırsanız
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Foto eklemeyi unutmayın
      [center]
      İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Kırmızı / Beyaz renk yapılabiliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sprint booster da taktırıp tuşunu sporta bağlarsanız güzel olur.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
            Sprint booster da taktırıp tuşunu sporta bağlarsanız güzel olur.
            Otomatik vites li araca manuele aldığınızda kırmızı oluyordu namalde beyaz

Bizim araçların hepsinde göstergede çift renk var

Yorum

Gayet mantıklı, flexride'lı olmayan araçlar için güzel haber
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

her iki turlu yapilabiliyormus.. mesela sahte sport ve tour tusu ile hem kirmizi hem beyaz. veya otomatikten duz konumuna aldigimizda kirmizi olabiliyormus... bana fiyat olarak 400 tl dedi.. ve opel servisi ona gonderip yaptiriyorMUS.. ben sport ve tour tuslu olani yaptiricam bayram sonrasinda.. sport tusuna sprint booster taktirip cakma flexiride araca sahip olucam :P
                2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: black eagles
                  her iki turlu yapilabiliyormus.. mesela sahte sport ve tour tusu ile hem kirmizi hem beyaz. veya otomatikten duz konumuna aldigimizda kirmizi olabiliyormus... bana fiyat olarak 400 tl dedi.. ve opel servisi ona gonderip yaptiriyorMUS.. ben sport ve tour tuslu olani yaptiricam bayram sonrasinda.. sport tusuna sprint booster taktirip cakma flexiride araca sahip olucam :P
                  Aynen öyle olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: black eagles
                    Biz çağrıyla bu işlemi yapıcaktık aracımı sattım

Yorum

İşleniyor...
                    X