arkadaslar oncelikle herkese hayirli huzurlu mutlu bayramlar dilerim.... bugun 3gun once aldigim (2.el) aracimda gostergelerin devir tarafindaki isiklarin calismamasindan dolayi tanidigim bir ustaya gittim.. o da beni topkapidaki sanayii de km ci olarak adlandirilan bir yere gonderdi (isim vermiyorum reklam olmasin diye).. yaklasik 1 saatlik islemin ardindan tum gostergelerin isiklari aktif olarak duzeldi.. biraz sohbet ederken ogrendim ki bizim araclarada (flexiride olmayan) gostergelerini cift renkli ve sport tusu dahi yapiyorlarmis... aranizda bunu yaptiran veya bilgisi olan varmi?? ben bayram sonrasi icin yaptirmayi dusunuyorum ne dersiniz??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cakma flexiride gosterge...
Collapse
X
-
Ynt: cakma flexiride gosterge...
Orjinal yazı sahibi: InsigniaSprint booster da taktırıp tuşunu sporta bağlarsanız güzel olur.
Bizim araçların hepsinde göstergede çift renk var
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
her iki turlu yapilabiliyormus.. mesela sahte sport ve tour tusu ile hem kirmizi hem beyaz. veya otomatikten duz konumuna aldigimizda kirmizi olabiliyormus... bana fiyat olarak 400 tl dedi.. ve opel servisi ona gonderip yaptiriyorMUS.. ben sport ve tour tuslu olani yaptiricam bayram sonrasinda.. sport tusuna sprint booster taktirip cakma flexiride araca sahip olucam :P
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: black eaglesher iki turlu yapilabiliyormus.. mesela sahte sport ve tour tusu ile hem kirmizi hem beyaz. veya otomatikten duz konumuna aldigimizda kirmizi olabiliyormus... bana fiyat olarak 400 tl dedi.. ve opel servisi ona gonderip yaptiriyorMUS.. ben sport ve tour tuslu olani yaptiricam bayram sonrasinda.. sport tusuna sprint booster taktirip cakma flexiride araca sahip olucam :P
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: black eaglesher iki turlu yapilabiliyormus.. mesela sahte sport ve tour tusu ile hem kirmizi hem beyaz. veya otomatikten duz konumuna aldigimizda kirmizi olabiliyormus... bana fiyat olarak 400 tl dedi.. ve opel servisi ona gonderip yaptiriyorMUS.. ben sport ve tour tuslu olani yaptiricam bayram sonrasinda.. sport tusuna sprint booster taktirip cakma flexiride araca sahip olucam :P
Yorum
Yorum