Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti

Gecmis olsun. Sorunun lehinize sonuclanmasina sevindim.
    Insallah bir daha sorun yasamazsiniz.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

gözünüz aydın. sorun yaşayanlar için örnek arz eden nitelikte bir durum.

Yorum

hepinize teşekkür ederim. evet gerçekten benim için sevindirici bir haber oldu. zaten Tüketici hakem heyetleri kurulduktan sonra satıcılarda bu konularda daha hassas olmaya başladı. giyim ve elektronikte sorun yaşandığında artık sizi üzmeden çoğu yerde işinizi hallediyorlar, eskiden olsa asla ama asla yapmazlardı. birde okuduğum kadarıyla tüketici hakem heyetlerinde verilen kararlar genelde tüketici lehine oluyor ve bu oran %80 civarındaymış.

Yorum

Bayinin attığı adımlarda kendisine çeki düzen vermesi ve dikkat etmesi gerkecek bundan sonra.
          Sizi tebrik ederim. Bilinçli kullanıcı örneği sergilediniz.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Tebrikler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hepimizin adına sevindim,bu olay emsal teşkil edecek
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı olsun. Tebrikler. Ne kadar sürdü bu mahkeme olayı

Yorum

110bin km de 2 kere baskı balata değiştirdim bende astra h da
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutlu
                    Hayırlı olsun. Tebrikler. Ne kadar sürdü bu mahkeme olayı
                    kurban bayramından sonra hakem heyetine belgeleri verdim ve oradaki arkadaş bana 12 ocak gibi uğramamı söylemişti. bu durumda sanırım 1,5 - 2 ay kadar sürüyor çünkü dediklerine göre bayiden savunma istiyorlarmış ve savunmanın gelme süresi 1 ay ile sınırlı. sonrasında toplanıp sonuca bağlıyorlar...

Yorum

insignia ya audi veya başka bi markanın baskı balatası uymuyormu bi yerde görmüştüm yine böle bi şikayet vardı audi a6 nın baskı blatasını takmışlar iki kere degişmiş balata orginal olanı

Yorum

Merhaba, çok yakın bir arkadaşımın insigniasının 5000km de debriyaj balatası bitti , pazar günü olduğu için arabayı çekici ile servise bıraktık, pazartesi günü kullanıcı hatası olabileceği ve ücretsiz değişim yapılmayabileceği bilgisi verildi. Biz de bunun üzerine itiraz ettik ve 5000km sıfır bir aracın debriyaj balatasının bitme ihtimalinin çok zor olduğunu ve kullanan arkadaşın tecrübeli bir şöför olduğunu bu yüzden ödemeleri gerektiğini söyleyik ve servis parçayı temin edip ücretsiz değişimi yaptı.
                        Fakat arkadaşın içi rahat değil, ya aynı problem olursa diye trafiğe girmekten çekiniyor.
                        Acaba aynı problemi iki kere yaşayan var mı?
                        Parçayı değiştirince herşey tamamen düzelmiş mi oluyor?
                        COMBO GRAGE adlı arkadaşın da dediği gibi insigniaya uyumlu sorun çıkarmayacak bir debriyaj balatası var mıdır?

...

Yorum

Tomas Kendinizi tanıtısanız seviniriz

ikinci kez değişen daha çıkmadı

Debriyaj baskı ve balatayı değişmişse arabanız ilk günkü debriyaj setine kavuşur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Tomas Kendinizi tanıtısanız seviniriz

ikinci kez değişen daha çıkmadı

Debriyaj baskı ve balatayı değişmişse arabanız ilk günkü debriyaj setine kavuşur.

Merhaba adım Kadir, İstanbulda yaşıyorum.
                            Değişen set ilk günki haline kavuşur biliyorum ama ilk günki set 5000km sonra değişmek zorunda kaldı benim korkum yine değişmek zorunda kalmak.
                            Asıl öğrenmek istediğim, insigniaya uygun daha kaliteli bir set var mı ?
                            İginiz için şimdiden teşekkürler..
                            ...

Yorum

After market Birebir ürünler daha çıkmadı ama yakında çıkar çünkü 2 yılını doldurdu benim aracım 40000 deyim ve hala gidiyorum

Yorum

Benim aracımda 27.500 kmde ve bugun otobanda gelirken 100km civarında 6. viteste balata kaçırmaya başladı. Gaza sonuna kadar basıncada tamamen bıraktı kavramayı. Şimdi araç ~27k km olduğu için büyük ihtimalle garantiden değiştirmeyecekler. Bu işlemin toplam maliyeti ne kadar oluyor serviste işçilik vs. dahil daha önce değişen arkadaşlar olmuş okuduğum kadarı ile.

Yorum

İşleniyor...
                                X