Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti

abi bence sen dayanamıyacaksın insigniana geri doneceksın astra o kadar atraksıyonu kaldırmaz ihihi seni kesmez 140lık

Yorum

onun adı 140 lık yarn bi parça taktırıyorum sen insigniayı satıp astra almazsan o iyi
      F30 Sport+

Yorum

bekliyoruz zaten resimleri abi arkadaslarımda var tampon altı eklerı ve sıyah tavan cok yakısıyor astraya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          en azından değişim işlemi onaylanmış sorun çıkmamış bu kez.. herşeye rağmen böyle olması sevindirici

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen77
            Orjinal yazı sahibi: corail
            ben hala kullanıcı hatası mı yoksa kullanılan parça hatası mı karar veremedim şahsen?
            sonuçta 230 torku olan bir motor var bu arabada.. 180 ps de güce sahip..
            ben kendi aracımda bir kez bile koku vs esamesini duymadım..?

- nasıl kullandığımızı bile bilmeden servis elemanı gibi kullanıcı hatası demek kolay. en az 15 yıldır araba kullanıyorum ve ilk kez debryaj balatası btiriyorum. ilk aracımı 12 yıl kullandım ve debriyaj balatası ile ilgili sorun olmadan sattım.
            -aracım daha 10000 olmadan beni yolda bıraktı, şehirler arası yolda sabit hızla giderken araç bozuldu. sonuç= çekici geldi (kullanıcı hatası mı?) size göre kullanıcı hatası olmalı, ne de olsa sizin araç bozulmadı.
            - ayrıca 2 defa arka fren balataları ve diskler değişti, yok yok bu da kullanıcı hatası. ne de olsa elime çatalı alıp diskleri elimle çiziyorum. (yok yok frene basmayı bilmiyorum)
            - aracın turbo hortumu yerinden çıktı (servisin cevabı = fabrika kelepçe takmayı unutmuş) size göre ise gaza basmayı bilmiyor olmalıyım sanırım.
            - vites topuzu mikası çatlayıp döküldü. size göre vitesi tutmayı bilmiyorum, kullanıcı hatası.
            - ben debriyaj balatasından 1 kez koku aldım, o da geri geri eğimli alanda park etmek durumunda kaldığım bir zamanda. 24 bin aracımın yaklaşık 18 bin km si uzun yolda yapıldı. şehiriçi trafiğine de suçu atmaya gerek yok çünkü önceki vectram aynı yolları 110 bin km yaptı ve tık demedi. işte böyle sayın iyi kullanmayı bilen kullanıcı
            Debriyajı değiştirirlerken eski debriyajı kontrol ettiniz mi?
            Debriyajda emilmiş yağ var mı?
            Debriyaj üzerine ciddi miktarda yağ gelirse sürtünme katsayısı düşer ve görevini yapmamaya başlar.
            Bu duruma dikkat etmek gerekiyor. Vites kutusu terleme yapabilir. Bunun debriyaja olumsuz etkisi yoktur.
            Ama ciddi anlamda debriyaja yağ kaçıyorsa bu durum debriyajı bozar.
            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              all işte debriyajı bitene debriyaj yok sağlam olanıda değiştriyorlar
              aynen öle valla gökhancıgım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72

Debriyajı değiştirirlerken eski debriyajı kontrol ettiniz mi?
                Debriyajda emilmiş yağ var mı?
                Debriyaj üzerine ciddi miktarda yağ gelirse sürtünme katsayısı düşer ve görevini yapmamaya başlar.
                Bu duruma dikkat etmek gerekiyor. Vites kutusu terleme yapabilir. Bunun debriyaja olumsuz etkisi yoktur.
                Ama ciddi anlamda debriyaja yağ kaçıyorsa bu durum debriyajı bozar.
                yok, eskiler elimde ama yağ emilmesi şeklinde birşey görmedim...
                bu arada almanya opel fabrikasının email adresini bilen çıkmadı sanırım...

Yorum

fabrika değilde idari bölümün sanırım maili var,
                  Code:
                  kunden.info.center@de.opel.com
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    fabrika değilde idari bölümün sanırım maili var,
                    Code:
                    kunden.info.center@de.opel.com
                    Teşekkürler Çağrı...

Yorum

Debriyaj en ufak zorlanmaya dayanamıyor ve hemen yanık kokusu geliyor.
                      Bence insignia nın debriyajı ağırlığına göre yetersiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutlu
                        Debriyaj en ufak zorlanmaya dayanamıyor ve hemen yanık kokusu geliyor.
                        Bence insignia nın debriyajı ağırlığına göre yetersiz.
                        evet haklısınız, o yüzden fazla zorlamamak gerek....

Yorum

Tekrar merhaba arkadaşlar. sonunda tüketici hakem heyeti kararı açıklanmış. bana 12 ocakta gelmemi söylemişlerdi ama sanırım daha erken belli olmuşki beni servisten aradılar. ödediğim tutarı bana iade edeceklerini belirttiler. bende bu hafta içi uğrayıp paramı alacağım. neyseki tüketici hakem heyeti bazı arkadaşlardan daha duyarlı oluyor da hemencecik kullanıcı hatası deyip geçmiyor. neyse arkadaşlar, bu ve buna benzer konularda en azından yol gösterici olması açısından sizlerle paylaşmak istedim. ilgisini ve bilgisini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...

Yorum

Büyük geçmiş olsun diyelim ozaman. Sevindim sonunda istediğiniz kararı alabildiniz.

Orjinal yazı sahibi: alperen77
                            Tekrar merhaba arkadaşlar. sonunda tüketici hakem heyeti kararı açıklanmış. bana 12 ocakta gelmemi söylemişlerdi ama sanırım daha erken belli olmuşki beni servisten aradılar. ödediğim tutarı bana iade edeceklerini belirttiler. bende bu hafta içi uğrayıp paramı alacağım. neyseki tüketici hakem heyeti bazı arkadaşlardan daha duyarlı oluyor da hemencecik kullanıcı hatası deyip geçmiyor. neyse arkadaşlar, bu ve buna benzer konularda en azından yol gösterici olması açısından sizlerle paylaşmak istedim. ilgisini ve bilgisini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...
                            Beyaz tutkudur.

Yorum

hadi hayırlısı abi gözünaydın.. paylaşım için teşekkürler

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Opel in işi işte.İlla mahkeme kararı olacak.
                                Yap zamanında adam gibi millette rahat etsin.Sonra da arabanın arkasından atıp tutmasaın.
                                İnşallah takılanda sorun yaşamasınsın.

Yorum

İşleniyor...
                                X