Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti

Orjinal yazı sahibi: alperen77
    Gecmis olsun size de. En azından garantiden degisim yapmışlar. Hangi servis acaba? Ben OPAN da denedim ama kabul etmediler. Acaba sizin ve benim gibi kac arkadasın daha balatasi bitti? Ben degisim parasinin iadesi icin bayram sonrası tüketici hakem heyetine başvuruyorum. Bakalım bunun sonucu ne olacak?
    Selamlar Ersin Bey, ben aracı REİS'e götürdüm bana da ilk olarak garantiye girmeyeceğini söylediler. Biraz zorlayınca geri adım atıp değişim yoluna gittiler. Sorunun kaynağını araştırdılarda mı yoksa benim zorlamam mı etkili oldu tam bilmiyorum. Şimdi arabayı çok tedirgin sürüyorum. Bayram sonu bir daha kontrol ettireceğim. Size kolay gelsin, inşallah sonucu hayırlı olur.
    INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
    19" Metro Mavi - Bej Döşeme...

Yorum

kerem bey sizin arac kac km de degisim oldu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        Ersin abi bu gece dedim ki, bırak yerse yesin bu araba parayı gerçekten inanılmaz güven veriyor yüksek hızlarda ve motor çok güzel...
        debriyaj yemeden güven veren araçlarda var ihihi
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
          Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Ersin abi bu gece dedim ki, bırak yerse yesin bu araba parayı gerçekten inanılmaz güven veriyor yüksek hızlarda ve motor çok güzel...
          debriyaj yemeden güven veren araçlarda var ihihi
          umarım benim başıma gelenler sizinde başınıza gelmez, o zaman beni daha iyi anlarsınız...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kerem
            Gecmis olsun size de. En azından garantiden degisim yapmışlar. Hangi servis acaba? Ben OPAN da denedim ama kabul etmediler. Acaba sizin ve benim gibi kac arkadasın daha balatasi bitti? Ben degisim parasinin iadesi icin bayram sonrası tüketici hakem heyetine başvuruyorum. Bakalım bunun sonucu ne olacak?
            Selamlar Ersin Bey, ben aracı REİS'e götürdüm bana da ilk olarak garantiye girmeyeceğini söylediler. Biraz zorlayınca geri adım atıp değişim yoluna gittiler. Sorunun kaynağını araştırdılarda mı yoksa benim zorlamam mı etkili oldu tam bilmiyorum. Şimdi arabayı çok tedirgin sürüyorum. Bayram sonu bir daha kontrol ettireceğim. Size kolay gelsin, inşallah sonucu hayırlı olur.
            Teşekkür ederim, tüketici hakem heyetine başvuracağım. gerekirse sizi referans gösterebilir miyim?

Yorum

Alperen arkadaşa bu konuda destek olmanız lazım.Çünkü yarın bizlerinde başına gelebilecek bir konu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Krms
                Alperen arkadaşa bu konuda destek olmanız lazım.Çünkü yarın bizlerinde başına gelebilecek bir konu
                katılıyorum...
                F30 Sport+

Yorum

evet ben şimdiden tedirgin oluyorum zaten. öyle derken diğer markalardan bahsetmiştim.çok geçmiş olsun inşallah başka kimsenin başına gelmez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kerem
                    Teşekkür ederim, tüketici hakem heyetine başvuracağım. gerekirse sizi referans gösterebilir miyim?
                    Tabiki elimden geldiği kadar yardımcı olurum, emailinize numaramı gönderebilirim.
                    INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                    19" Metro Mavi - Bej Döşeme...

Yorum

Arkadaşım geçmiş olsun

Aynı olay benim başıma geldi ve Ankara'ya(29500 Km) giderken yolda kaldım.Serviste mecburen arabayı yaptırdım.(1600 TL)
                      Servis sürücü hatasıdan olduğunu söyledi ve GM izmir bana komik bir açıklamada bulundu

"aracı kullanmakta bir sorununuz varsa kullanım kitapçığını okuyun yada servislerimize başvurun"

Araç yolda kaldıktan sonra aracı çektirdiğim firmaya sordum, bana bir ay içinde 4 adet debriyaj hatası yüzünden OPEL İNSİGNİA' yı servise götürdüğünü söyledi.

Yorum

bence bu gibi konularda mutlaka yasal yollara başvurulmalı buna imkanı olmayanlar en azından bu konuda yerli yersiz de olsa yazabildiği kadar yere şikayet dilekçesi mail posta yolu her ne ise göndermeli bir baskı oluşacağı kanaatindeyim. tabi bu yapılırken araçlarımızın değerini düşürmeyecek çalışmalar tercih edilmeli.

Yorum

işallah bu kronik bir sorun değildir. benim arkadasimda bir insignia kullanicisi ayni zamanda 2009 da almişti. şuan 30.000 civarlarinda. ve hiçbir problem yaşamamiş.
                          Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Benim arac 35000 civarinda. Su ana kadar bu konuyla ilgili sorun yasamadim. Bence bu sorunun olusmasinda 3 neden var.

- yasadiginiz sehirin trafik ortami, (kalabalik trafik,rampasi cok yollar)
                            - Agresif veya acemice kullanima bagli deformeler
                            - uretim hatasi.

Yorum

Herkese merhaba arkadaşlar. forumda şöyle bir arama yaptım ama konu tekrarı olursa affola.

diğer arkadaşların ve benim de daha önce bahsetmiş olduğumuz debriyajdan koku gelmesi olayını yaşadıktan sonra debriyajımdan ayağıma vuran tıkırtı tarzı bir hisle servise gittim. fakat serviste test etmeye başlarken debriyaj tamamen bitti. arcım şu andan 24000 km de ve servis bana balatayı değiştirmek için izmirdeki fabrikaya danıştığını ve garanti için onay alamadıklarını belirtti. sonuçta bana 1.500 TL lik masraf çıkarttılar. henüz balatayı taktırmadım ve izmir fabrikaya mail atarak durumun saçmalığını anlattım. 15 yıldır araba kullanıyorum ve böyle bir saçmalık görmedim. eski aracımı 110.000 km kullandım ve debriyajla ilgili bırak değişimi hiçbir zaman koku dahi almadım. adamlara debriyaj balatasını bitirmek için özel çaba sarf edilmesi gerektiğini (ki öyle olmadığı içinde) dolayısıyla bunun fabrikasyon bir problem olduğunu anlatmaya çalıştıysamda beceremedim. benim başıma gelen olaya benzer olay yaşayan arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşır ve bana yol gösterirlerse çok mutlu olurum. Arabadan soğuttular yemin ederim
                              Merhaba
                              Sorununuzu okudum ve işinize yarar düşüncesiyle dün yaşadığım olayı anlatayım.
                              15.000 km lik bakıma götürdüm aracımı ve aynı gün genel bakım + arka disk çizilmelerimi hallettim.Bunları anlatmayacağım.Diskler ve balatalar genel bir sorun ilk seferde sadece torna ile diskleri ve balataların yenisini takmak kaydıyla hallettiler.
                              Asıl sorun eve dönüp kapalı otoparka aracımı park ettiğim anda yaşandı.Uzun zamandır debriyajda bir sıkıntı olduğunu hissediyordum.Ayağıma yapışır gibi bırakması dik rampalarda aşırı koku vermesi birgün biteceğinin sinyalini vermişti ve servisten aldığım gün araç balatalarım bitmiş.Tabi sıfır bir araç 65.000 liralık bir araç olduğu için koklayıp oturmazsınız.Arkamdan öyle bir kokmaya devam etmişki (çünkü yanmış tamamen) apartmanı bir koku kaplamış ve biz en üst katta olduğumuz için koku bize ulaşana kadar her yanı koku kaplamış.Zilimize bastılar ve rezillik o anda başladı.
                              3 Adet itfaiye - gazı gezmek için gaz şirketi vs. vs.vs. rezillik üstüne rezillik.
                              Ertesi gün tabi sabahtan tekrar servise gittim ve servisim bu kez hiç zorluk çektirmeden yanmış ve değişim gerek ancak garanti olup olmayacağı konusunda gelen habere göre bilgi veririz dediler.Yaklaşık 3 saat bekledim ve sonuç garantiden değişim olacak dediler allahtan ve yedek parçada varmış komple değiştirip ertesi gün aracı teslim ettiler.Koku hala var ancak 2-3 günde uçar dediler.Tabi ben artık araçtan soğudum ve inşallah bugün bir müşteri buldum satabilirsem bugün satıp hemen bir 320d alıyorum..
                              Size de geçmiş olsun ve inşallah çözersiniz
                              Saygılar
                              """Opel İnsignia 2010 Cosmo-Teknik Gri-Bej-DVD800-Navigasyon"""

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pintossi
                                Herkese merhaba arkadaşlar. forumda şöyle bir arama yaptım ama konu tekrarı olursa affola.

diğer arkadaşların ve benim de daha önce bahsetmiş olduğumuz debriyajdan koku gelmesi olayını yaşadıktan sonra debriyajımdan ayağıma vuran tıkırtı tarzı bir hisle servise gittim. fakat serviste test etmeye başlarken debriyaj tamamen bitti. arcım şu andan 24000 km de ve servis bana balatayı değiştirmek için izmirdeki fabrikaya danıştığını ve garanti için onay alamadıklarını belirtti. sonuçta bana 1.500 TL lik masraf çıkarttılar. henüz balatayı taktırmadım ve izmir fabrikaya mail atarak durumun saçmalığını anlattım. 15 yıldır araba kullanıyorum ve böyle bir saçmalık görmedim. eski aracımı 110.000 km kullandım ve debriyajla ilgili bırak değişimi hiçbir zaman koku dahi almadım. adamlara debriyaj balatasını bitirmek için özel çaba sarf edilmesi gerektiğini (ki öyle olmadığı içinde) dolayısıyla bunun fabrikasyon bir problem olduğunu anlatmaya çalıştıysamda beceremedim. benim başıma gelen olaya benzer olay yaşayan arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşır ve bana yol gösterirlerse çok mutlu olurum. Arabadan soğuttular yemin ederim
                                Merhaba
                                Sorununuzu okudum ve işinize yarar düşüncesiyle dün yaşadığım olayı anlatayım.
                                15.000 km lik bakıma götürdüm aracımı ve aynı gün genel bakım + arka disk çizilmelerimi hallettim.Bunları anlatmayacağım.Diskler ve balatalar genel bir sorun ilk seferde sadece torna ile diskleri ve balataların yenisini takmak kaydıyla hallettiler.
                                Asıl sorun eve dönüp kapalı otoparka aracımı park ettiğim anda yaşandı.Uzun zamandır debriyajda bir sıkıntı olduğunu hissediyordum.Ayağıma yapışır gibi bırakması dik rampalarda aşırı koku vermesi birgün biteceğinin sinyalini vermişti ve servisten aldığım gün araç balatalarım bitmiş.Tabi sıfır bir araç 65.000 liralık bir araç olduğu için koklayıp oturmazsınız.Arkamdan öyle bir kokmaya devam etmişki (çünkü yanmış tamamen) apartmanı bir koku kaplamış ve biz en üst katta olduğumuz için koku bize ulaşana kadar her yanı koku kaplamış.Zilimize bastılar ve rezillik o anda başladı.
                                3 Adet itfaiye - gazı gezmek için gaz şirketi vs. vs.vs. rezillik üstüne rezillik.
                                Ertesi gün tabi sabahtan tekrar servise gittim ve servisim bu kez hiç zorluk çektirmeden yanmış ve değişim gerek ancak garanti olup olmayacağı konusunda gelen habere göre bilgi veririz dediler.Yaklaşık 3 saat bekledim ve sonuç garantiden değişim olacak dediler allahtan ve yedek parçada varmış komple değiştirip ertesi gün aracı teslim ettiler.Koku hala var ancak 2-3 günde uçar dediler.Tabi ben artık araçtan soğudum ve inşallah bugün bir müşteri buldum satabilirsem bugün satıp hemen bir 320d alıyorum..
                                Size de geçmiş olsun ve inşallah çözersiniz
                                Saygılar
                                aracınız kaç kmde?

Yorum

İşleniyor...
                                X