Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti

bizde mi değiştirsek arabayı? ilerde başımızı ağrıtmadan.Leon 1.6 Tdi dsg ile
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İnsignia satıp Leon almak bence pek mantıklı bir tercih olmaz.Ama tabi herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Ben insignia satip degil leon, bmw 3.20 de mercedes c serisi de almam. ne alirim; bmw 5 serisi veya mercedes e serisi

Yorum

corolla? en azından servisleri adam gibidir ne dersiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
            Ben insignia satip degil leon, bmw 3.20 de mercedes c serisi de almam. ne alirim; bmw 5 serisi veya mercedes e serisi
            urock
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Yeni Corolla nın duruşu mükemmel Servise de çok gerek yok zaten Toyota lar pek sorun çıkarmıyor
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Uğur segment kargaşası yaşıyorsun sanırım
                Avensis desen tamamda, Corolla hem bir alt sınıf, hemde bünyesinde adam gibi elektronik bulundurmadığı için sorunsuzluğuyla ün yaptı. yani boş+boş araç
                Avensis'in bir nebze donanımı var ama oda sorunsuz değil, sadece servis kalitesi bakımından artısı var.
                InsigniaTEAM

Yorum

Avensis in de dizel motoru 2.0 ve 80.450 TL
                  Citröen c5 e bakın bence 1.6 dizel motor ve yapılı bir araba ortalama tüketimi 5.6 lt/100 km.
                  aaha konuda saptı ihihi

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Cidden konuyu saptırmak gibi olmasın da Citroen C5 in tek kaybı Fransız olması.. Duruşu mükemmel bir araç. Sunroof lu beyaz renk C5 çok şık duruyor. Biz az daha alıyorduk millet alma citroeni falan demiş babam vazgecmiş öyle. Yoksa tasarım falan baya hoş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Uğur segment kargaşası yaşıyorsun sanırım
                      Avensis desen tamamda, Corolla hem bir alt sınıf, hemde bünyesinde adam gibi elektronik bulundurmadığı için sorunsuzluğuyla ün yaptı. yani boş+boş araç
                      Avensis'in bir nebze donanımı var ama oda sorunsuz değil, sadece servis kalitesi bakımından artısı var.
                      evet c sınıfı olur sonraki aracımız ya da ilerde ne bileyim s60 1.6 dizel çıkarırsa onu da düşünebiliriz bakalım hayırlısı konu daha fazla sapmasınn

Yorum

insignia satıp 3.20 d alınmaz Ya 5.20 alcaksın a6 yada q5 falan. Çünkü 3.20 hem pahalı hemde ne donanım var nede görünüşü hoş ayrıca küçük.
                        Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Arkadaslar, e serisi veya 5 serisi konusunda ya da A6 konusunda haklısınız ama alacağım arabaların ancak eski kasalarını bulabilirim. Ayrıca yeni kasalarinin fiyatı artacağından dolayı bütçemi çok çok fazlasıyla asacaktir. Söyle otomatik klimali, zenonlu bir 2009 320d (makyajli) 70 e bulabilirmiyim? Cokta bütçeyi asmak istemiyorum sonuçta benim arabanın üzerine kredi çekeceğim...

Yorum

Ben etrafımda benimle aynı şeyleri kullanan insanların çok fazla olmasını istemem bu şey en iyisi olsa bile onu almam.Benim fikrim ve tercihimdir ama belki aranızda böyle benim gibi kıl olanlar vardır BMW(özellikle 3 serisi) tavsiye edemememin ilk sebebi bu olur.Siz de benim gibi Anakara da ikamet ediyorsunuz ve 3 serileri sebil gibi bence.İkinci olarak İnsignia bence 3 serisinden iö ve dış tasarım olarak çok çok daha alımlı bir araç.İnsignia "0"km full+full diyebileceğimiz bir araca vereceğiniz fiyatla 3.20d'nin giriş versiyonunu alabilirisiniz ki özellikli bir araç istiyorsanız 100.000TL gözden çıkartmak gerekir.Bu fiyata belkide ancak ikinci eline sahip olabilirsiniz.Sonuçta evet ciddi sorunlar yaşamış ve araçtan soğumuş olabilirsiniz ama unutmayın ki alacağınız araç ne olursa olsun kusursuz diye birşey olamaz.Biraz da kısmet işi diyebiliriz.Kimse BMW olduğunda kesinlikle sorunsuz olduğunu söyleyemez.Her araç insan yapımı ve elbet sorunları olucaktır.Bir de BMW ve Mercedes gibi araçları ne hikmetse alanlar ciddi kullanıyolar.Baktığımızda daha bir yıllık araç 30-40-50bin km de oluyor.Bu yüzden alırken çok dikkat etmek gerekir veya nasıl kullandığı bildiğimiz insanlardan alınmalı diye düşünüyorum.Sizin için birkaç ilan linki veriyorum.2009 ve üstü 70.000TL'ye temiz 3.20d bulmanız zor bence.En azından 80.000TL gerekir diye düşünüyorum

Normal seviye "0"km bir 3.20d

kilometresi bence çok fazla

Baktıklarım arasında en temizi diyebilirim ikinci el olarak ama pek bir donanımı yok

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Uçmuşuz biraz söylediğiniz araçların birincisi segmenti farklı ikincisi insigniadan kat kat üstün arabalar aynı kefeye koymak bile mantıksız.Haa insignia satılıp 3.20d alınır mı evet öyle bi alınır ki..70bin biraz zor olur ama 80binlere rahatça bulunabilir bence doğru tercih..diğer bi seçenek ise eğer a4..fiyatlar abartı tab
                              i..
                              Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
                              insignia satıp 3.20 d alınmaz Ya 5.20 alcaksın a6 yada q5 falan. Çünkü 3.20 hem pahalı hemde ne donanım var nede görünüşü hoş ayrıca küçük.

Yorum

Bütçe olmadıktan sonra BMW diye zorlamaya gerek yok tek avuntunuz motoru olur o da bir yere kadar yani Insignia dan sonra boş bir ön konsola ne kadar tahammül edeceksiniz?

Yorum

İşleniyor...
                                X